2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 29 پست
وقت و بی وقت  بهم پیام میداد میومدن اینجا می‌دیدم ساعت های مختلف  شب و نصفه  شب  ...

اینجا درخواست خانمها رو هم نباید قبول کرد فقط اونایی که میشناسی رو قبول کن چون معلوم نیست پشت کاربری خانم نشسته یا آقا 

.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیشتر مواظب باشید

بله حتما    ... من فکر کردم  خانومه   .. ولی وقتی احوال پرسی کرد  گف تعریف کن از خودت  ...بعد  از رنگ پوست و قد و سن و ... چیزای دیگ گفت  متوجه شدم مرد  هست  گفتم  آقا پیام نده مزاحم نشو اشتباه گرفتی  ولی از رو نرفت 

اینجا درخواست خانمها رو هم نباید قبول کرد فقط اونایی که میشناسی رو قبول کن چون معلوم نیست پشت کاربری ...

اره دقیقااااا   ....من که ۴ روزه عضو شدم...فقط همون مرده مزاحمم شد  ...کسی درخواست نداد خداروشکر 🤣

بله حتما    ... من فکر کردم  خانومه   .. ولی وقتی احوال پرسی کرد  گف ت ...

متاسفانه بعضی ها اینجارو با جاهای دیگه اشتباه می گیرند باید پیام هاشون رو کلا نخونی خودشون خسته میشن 

کاربر آقا
برو تو نی نی سایت من قسمت دوستان من اونجا لغو دوستی بزن  اگه شات بدی نی نی یار تعلیقش میکنه&nb ...

راستی یه سوال دیگه میشه  نام کاربری ک انتخاب کردم و  عوض کنم؟؟

آموزش

⬅️ درخواست دوستی

⬅️ انصراف از درخواست دوستی

⬅️ لغو دوستی

https://ninisite.co/profile/forum/topic?topicId=10718063&slug=چطور-درخواست-دوستی-بدهیم-چطور-درخواست-دوستی-قبول-یا-رد-کنیم-چطور-لغو-دوستی-کنیم&postId=282659537

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

راستی یه سوال دیگه میشه  نام کاربری ک انتخاب کردم و  عوض کنم؟؟

سلام

تا ۴۸ ساعت بعد از عضو شدن اگر تعداد پست ها زیر ۲۰ تا باشه تغییر میدن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.