از روزی که ازدواج کردم چون سنم کمه دو تا از خواهر شوهرم که معتقدن بخاطر مامانم من در آینده خراب میشم (چون مامانم هم جوونه و هم به خودش زیاد میرسه بخاطر همین خب طبیعیه زنای امروزی همشون زیاد به خودشون مریم معمولا)و از این حرفا البته ناگفته نباشد که شوهر تو روشن ایستاد و کلی حرف بارشون کرد و به کل ارتباطشو باهاشون قطع کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋 اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
قبلاً هر روز خونه مامانم برو و بیا نداشتم گه گاهی میرفتم خلاصه تقریبا سه روزه هر روز عصر میرم پیشش و از دیشب شوهرم با شوخی و کنایه هی میگه روت تاثیر گذاشته و یا اینکه امروز آمدم آماده شم باهاش برم که برسونتم اونجا برگشته بهم میگه بلند شو اماده شو ببرمت اونجا خرابت کنه