2777
2789

از روزی که ازدواج کردم چون سنم کمه دو تا از خواهر شوهرم که معتقدن بخاطر مامانم  من در آینده خراب میشم (چون مامانم هم جوونه و هم به خودش زیاد میرسه بخاطر همین خب طبیعیه زنای امروزی همشون زیاد به خودشون مریم معمولا)و از این حرفا البته ناگفته نباشد که شوهر تو روشن ایستاد و کلی حرف بارشون کرد و به کل ارتباطشو باهاشون قطع کرد  

بگم ادامشو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تا همین جا کافی بود . 😐😑

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

نمیخواد بگی تا همینجا اندازه کافی مسخره بود 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

قبلاً هر روز خونه مامانم برو و بیا نداشتم گه گاهی میرفتم خلاصه تقریبا سه روزه هر روز عصر میرم پیشش و از دیشب شوهرم با شوخی و کنایه هی میگه روت تاثیر گذاشته و یا اینکه امروز آمدم آماده شم باهاش برم که برسونتم اونجا برگشته بهم میگه بلند شو اماده شو ببرمت اونجا خرابت کنه 

قبلاً هر روز خونه مامانم برو و بیا نداشتم گه گاهی میرفتم خلاصه تقریبا سه روزه هر روز عصر میرم پیشش و ...

شوهرت از خودش خارج شده 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

قبلاً هر روز خونه مامانم برو و بیا نداشتم گه گاهی میرفتم خلاصه تقریبا سه روزه هر روز عصر میرم پیشش و ...

😱😱😱بگو من سالم تودامن همون ادم این سنی شدم من بودم جدامیشدم

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....

چه مسخرهههه مگه کور بوده ندیده از اول داره از کدوم خونواده دختر میگیره؟

چطور اجازه میدی به مادرت توهین کنه