2777
2789

سر دخالتا و اذیتای خانوادش و سر اینکه اصلا نمیتونه جلوی اونا از حقمون دفاع کنه باهم قهریم ... حالم خیلی گرفته اس .... خانوادش باعث شدن من افسردگی و ام اس بگیرم خودشم میدونه ... الانم نه کادو خریدم نه قصد دارم شام بپزم 😭 کاش میشد خودمو بکشم راحت شم 

کاربری سومیمه 💁‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷بااینکه اینقدر اذیتمون میکنن اصلا به روی خودش نمیاره یه حرف کوچیکم بهشون نمیزنه اما اگه مثلا کسی از خانواده من کاری کنه ، غوغا میکنه

کاربری سومیمه 💁‍♀️

عزیزم 

درسته باید از حقتون دفاع کنه 

اما شاید واقعا نمیتونه در مقابل خانوادش 

مشکل اکثر اقایون 

حالا امشبو میتونی پیش قدم بشی و سخت نگذرونید 

در حد یه کیک کوچولو ی شاخه گل شامم حالا مهم نیس دیگ 

اگ شرایط خرید اینارو هم نداری 

تبریک رو قطعا بگو 

اول بفکر سلامتیت باش. 

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
خانوادش مگه چیکار میکنه که ام اس گرفتید  اخیی‌ اشکال نداره به خودت استراحت بده

بخاطر فشار عصبی که رومه ... خیلی خیلی بدی درحقم کردن ومهمترینش اینه که استقلال ندارم هرجا و هرکاری بخوام بکنم مثلا بخوام از خونه برم بیرون ، باید به مادرش جواب پس بدم 

کاربری سومیمه 💁‍♀️

شما گذشت کن امشب که شب تولدشه شام مورد علاقه اش رو بپز و سعی کن امشب رو بهترین شب زندگیش کنی اینجوری اونم دلش نرم میشه و شاید ورق زندگی به نفعت برگشت 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

مراسم جشن تولد لازم نیست براش بگیری ولی شام درست کن 

خودت که می‌خوای غذا بخوری خیلی هم به حرف خانواده همسر اهمیت نده یه سرگرمی یا شغل یا مشغولیت ذهنی برای خودت درست کن که به حرفاشون اهمیت ندی

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
خدا لعنت کنه همچین ادمای بدذاتی رو یه ام خوب بپز سورپرایزش کن خوشحال شه شاید اشتی کردید

عزیزم اخه حسش نیس خیلی حالم گرفته اس حوصله تولد بازی ندارم

کاربری سومیمه 💁‍♀️