2777
2789
عنوان

شما بودین میفروختین ؟

238 بازدید | 31 پست

شما جای ما بودین ماشینتونو میفروختین خونه بسازین؟؟

وام ک نمیدن پسندازیم ندارم قبلا فروختم .با حقوقی ک میدن  ب شوهرم و تنهایی ک نمیتونه بسازه .

منم شرایطشو ندارم برم سرکار دو روز رفتم در اومدم 

برای خونه میفروشم

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

اره

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه باماشین فروختن خونه ساخته میشه اره ولی فکرکنم درحدخیلی خیلی کم بتونی بسازی

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
با این گرونیه ماشین میترسیم دیگه نتونیم بخریم . بازم میفروختین؟؟

نمیدونم والا الان که مستاجرم بعضی وقتا میگم اگر بخوام خونه بخرم میفروشم نهایت چندسال دیگه میخرم همینکه خونه داشته باشم کم کم ماشینم میخرم ولی خب ریسکه

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

تیبا . گفتن ۲۵۰ م میخرن حدودا . خونمونم سقف زدیم بقیه ش مونده 

ببین عزیزم هرکی شرایط زندگی خودشو بهتر از بقیه می تونه بسنجه و دودوتا چهارتا کنه،به نظرم با پول تیبا نمیشه خونه تکمیل کرد.خونه ساختن خیلی چالش داره و اینکه بشین فکر کن ببین می تونی دوباره صاحب ماشین بشی با توجه به دخل و خرجتون؟ چون واسه کسی که ماشین داشته بدون ماشین سر کردن خیلی سخته.و همچنین بدست آوردن مجدد ماشین با این قیمتایی که شورای رقابت میده،

در نتیجه من به شخصه اگه جات بودم با توجه به شرایط خودم نمیفروختم.

میگم باز خودت از زندگی خودت بهتر خبر داری