2777
2789
عنوان

کار مژه بهتره یا فیشال؟؟؟؟؟😯

985 بازدید | 23 پست

بچه ها من میخوام یه تخصصی یاد بگیرم کار کنم

بین کاشت مژه و فیشال موندم

بنظرتون کدومو انتخاب کنم

بازار کار و درامد و راحتیش برام مهمه

اگه جایی واسه اموزش میشناسین یا از هزینه کلاسا خبر دارین هم بگین بهم لطفا

فشیال خیلی بهتره ولی سرمایه اولیه ی زیاد میخواد

اگ هزینه میتونی کنی توضیح بدم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فشیال خیلی بهتره ولی سرمایه اولیه ی زیاد میخواد اگ هزینه میتونی کنی توضیح بدم

اوایل ک میخوام واسه یه اموزشگاه کار کنم فقط تا راه بیوفتم بتونم واسه خودم سالن بزنم

فشیال خیلی بهتره ولی سرمایه اولیه ی زیاد میخواد اگ هزینه میتونی کنی توضیح بدم

چقد هزینه میخواد اگ خودم بخوام وسایلو تهیه کنم

توضیح میدی عزیزم لطفا

اینجوری ک واسه یه نفر دیگ کار کنم نمیصرفه؟

اگه سرمایه اوکی فیشیال ، به نظرم مژه دیگه اشباع شده در کنارش هم دوره های آموزشی اینس.تاگرام و تولید محتوا هم ببین و پیج بزن اونم نه الکی با پست های معمولی اینطور خاص که پست گذاری کنی برای جذب مشتری هیلی تاثیر گذار

اگه سرمایه اوکی فیشیال ، به نظرم مژه دیگه اشباع شده در کنارش هم دوره های آموزشی اینس.تاگرام و تولید ...

اره هزینش زیاد میشه میخواستم واسه یه ارایشگاهی چیزی کار کنم تا بتونم خودم سالن بزنم

اره هزینش زیاد میشه میخواستم واسه یه ارایشگاهی چیزی کار کنم تا بتونم خودم سالن بزنم

با سالن جداگانه موافق نیستم در عوض اگه بتونی توی سالن پر رفت و امد شهرتون ی لاین داشته باشی خیلی بهتره در کل اونجا با آداب معاشرت میتونی با افراد بیشتری ارتباط بگیری و بعد مشتریت بشن

چقد هزینه میخواد اگ خودم بخوام وسایلو تهیه کنم توضیح میدی عزیزم لطفا اینجوری ک واسه یه نفر دیگ کار ...

بنظرم داری ارمانی فک میکنی چون سالن زدن الکی نیست و این تصور که واسه یکی دیگه کار کنی هم قطعی نیست چون کم پیش میاد دستیار بگیرن( فامیلمون خودش فشیال کار میکنه منم مژه)

اموزشش حدود 6 ماه پیش 7/500 بود 

موادشو ایناهم چون درمانی بود کارش و از این ماسک ورقه ای های چرتو پرت نبود واقعا گرون بود و با برندای خفن کار میکرد مثلا یه ماسک کوچیک رو دذ حد 2 تومن میگرفت

دستگاه های دیگشم از 15 تومن شروع میشن

اگه تصمیمت قطعی هست برای فشیال باید بگردی دنبال یکی که تضمینی بهت بگه پیشش کار میکنی یه مدت

چون این فامیلمون هنرجو هاشو چند ماه میذاشت پیش خودش کار کنن که هم بتونن هزینه مواد اوکی کنن هم دستشون پر بشه ولی من ندیدم کسی دیگه اینکارو کنه

بازار کار و درامدش هم عالیه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بنظرم داری ارمانی فک میکنی چون سالن زدن الکی نیست و این تصور که واسه یکی دیگه کار کنی هم قطعی نیست چ ...

کسیو نمیشناسم هنوز ک براش کار کنم ولی جایی ک میخوام برم واسه اموزش گفت اگه کسی درخواست داشت شمارو معرفی میکنیم بهش

تو فکر این بودم یاد بگیرم بعد با ارایشگاها صحبت کنم ببینم کسی میخواد براش کار کنم یا ن

پس مژه برم با این وضع؟

با سالن جداگانه موافق نیستم در عوض اگه بتونی توی سالن پر رفت و امد شهرتون ی لاین داشته باشی خیلی بهت ...

خب واسه اوایل کارم ک میخوام تو لاین یه ارایشگاه کار کنم

مواد و وسایلش با ارایشگاس یا خودم باید تهیه کنم؟

کسیو نمیشناسم هنوز ک براش کار کنم ولی جایی ک میخوام برم واسه اموزش گفت اگه کسی درخواست داشت شمارو مع ...

از لحاط اینکه کسی باشه جذبت کنه و جایی باشه کار کنی که هست

و اینکه گفته معرفیت میکنه خیلی خوبه

ولی بحث اینکه میتونی هزینه هارو هندل کنی؟

حالا از خودش راجب هزینه و دستگاه بپرسی طبیعتا بهتر کمکت میکنه

بنظرم داری ارمانی فک میکنی چون سالن زدن الکی نیست و این تصور که واسه یکی دیگه کار کنی هم قطعی نیست چ ...

اموزش اکستنشن مژع چقده هزینش؟

پرسیدم اینجا خصوصی ۴ جلسه گفت ۸ تومن

از لحاط اینکه کسی باشه جذبت کنه و جایی باشه کار کنی که هست و اینکه گفته معرفیت میکنه خیلی خوبه ولی ...

خودم ک نه فعلا

میخواستم واسه ارایشگاه کار کنم موادو و دستگاها با اونا باشه ، نمیشه؟

چون اطلاعی ندارم زیاد