2777
2789
عنوان

تعصبی بودن بعضی خانواده ها

236 بازدید | 11 پست

پدرم یه نمونه اش...

کرد بودن ما هم بی تاثیر نی البته

چون اکثریتا کوردا غیرتین شدیدا

من سنم کمتر بود بابام همیشه گوشیم رو چک میکرد 

مثلا داشتم با دوستم چت میکردم گوشیمو ازم میگرفت ببینه چی میگم...

دیگه سنم زیادتر شد واقعا تو ذوقم میخورد میگفتم بابا شاید من دارم با دوستم یه چیزی میگم دوست نداره تو بخونی !

دیگه بعدش بابام هیچوقت گوشیمو نگاه نکرد

حتی بعد این جریانات پوشش و اینا  تو بازار مثلا شالم میفته بابام سریع تذکر میده واقعا خیلی رو مخمه😕

حس یه دختر زندونی بهم دست میده بعضی وقتا

من دوست پسر ندارم ولی اگه یه روز داشته باشم و بفهمه کسی تضمین نمیکنه من زنده بمونم😶🙁😅

اطراف ما هم اتفاق افتاده که باباش فهمیده کتکش زده  دو هفته رفته کما الانم دختره داره قرص اعصاب میخوره

چرااا خب نمیفهمم

این تعصب کورکورانه چرا تمومی ندارههه

خب پدر منم فوق غیرتی بود اما مادرم کاریکرد ک الان میگه دخترام لخت بگردنم من بهشون اعتماد دارم 

باید مادرت پشتت باشه و به پدرت هعی تذکر بده 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهه قوما تعصبی بودن هست من شوهره دوستم کورده دوستای خواهرم کوردن خیلی آزاد و راحتن . این تعصب بی جا غیرتای الکی 

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
اره بستگی داره

کاشکی بفهمن زنا دخترا انسانن حق زندگی دارن

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده

تعصب همه جا هست منم اصالتا کوردم مثلا طرف پدرم فامیل های دختر همه سفر مجردی و لباس هر مدل که دوست دارن و محدودیتی ندارن ولی طرف مادرم اینجوری نیست هیچ دختر از اون سمت سفر مجردی نرفته و...

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

به نظرم سوپر متعصب ها مایه آبروریزی  هستن آدم خجالت می کشه بگه والدینشونه مثل پسر بدی که نگاه و خرجش مال زنای دیگه است برای تو فقط عنی بدخلقی بد دهنی تازه باهاش بهم میزنی پخمه خنگ باز میا گند میزنه به اعصابت