2777
2789
عنوان

چجوری میتونم تو خونه پول درارم

160 بازدید | 12 پست

بچه ها ادمینیو تولید محتوارو خوب بلدم ب اینستا کامل مسلطم و اینکه زبانمم خوبه، درسای دبیرستانم تازه تموم کردم کنکور دادم میخواستم تدریس کنم ی کوچولو دستم تو جیب خودم باشه دیگ چیکار میشه کرد و اینکه برا تدریس چطورس شاگرد جذب کنم🤕

من هستم انچه هستم🌵👀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمینی بلدی خو بشم الله

شاگردم باید تبلیغ کنی

میتونی ی پیج بزنی نمونه تدریس بزاری کم کم دانش آموز جذب کنی

یا اگ زبان اینا میخای تدریس کنی برو آموزشگاه ها

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
ادمینی بلدی خو بشم الله شاگردم باید تبلیغ کنی میتونی ی پیج بزنی نمونه تدریس بزاری کم کم دانش آموز ...

ادمینی چطوری میشه انجام بدم میشه بگیدد؟؟؟

من هستم انچه هستم🌵👀

دیوار اگهی کن برا شاگرد خصوصی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
ادمینی چطوری میشه انجام بدم میشه بگیدد؟؟؟

باید ی پیج نمونه کار داشته باشی ک ببینن

بعد تو این سایتا(اسم سایته یادم رف یادم بیاد میگم بهت) رزومتو قرار بده تا کارفرما بیاد انتخابت کنه

تو اینستا یکم بگردی کامل راجبش توضیح دادن ک چجوری پروژه بگیری

من خودم اولین کارمو با پیج کاری داداشم شروع کردم ک ب عنوان نمونه کار بتونم ب کارفرما نشون بدم چون همه سابقه کاری میخان وقتی میگی تازه کارم میرن پشت سرشونم نگا نمیکنن

و اینک باید آموزش ببینی تا کامل وارد باشی ب همه چی هرچقدر کارت خوب باشه ب نفعته همینجوری از رو تجربه کارت سخت میشه

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
بنظرتون میان؟؟؟ میترسم کسی نیاد

اره چرا که نه 

حالا تو بزار ضرر ک نداره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️