2777
2789
موهات نرم میشه

برعکس شنیدم زبر میشه😂

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن داداش من اینجا که بود  یکسال   با مکافات بطری میکرد و یخچال میذاشت از بقیه هم میگرفت صدجور سبوس. نمیدونم محلول. فلان بیسار هم میزد   هیچ اثری هم نداشت حالا مهاجرت کرده ماشالله موهاش و پوستش خیلی خوب شده نمیدونم چرا 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
برعکس شنیدم زبر میشه😂

نمیدونم من نزدم 

از حموم میام بیرون روغن نارگیل میزنم به موهام 

بعد قبل حموم هم روغن کرچک میزنم خیلی خوبه رشد زیاد داره و نرم میکنه

ولی موهام بور بود الان مشکی تر شده

نمیدونم من نزدم  از حموم میام بیرون روغن نارگیل میزنم به موهام  بعد قبل حموم هم روغن کرچ ...

ریزش داشتی؟

من موهام خیلی قبلا پر بود از بس هرکی رسید گف چقد پره سرم خالی شد به نظرت اینو بزنم برا پرپشتی موهام خوبه؟

از کجا روغن اصلشو گیر بیارم

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
ریزش داشتی؟ من موهام خیلی قبلا پر بود از بس هرکی رسید گف چقد پره سرم خالی شد به نظرت اینو بزنم برا ...

من از استرالیا میگم بابام برام میاره 

نه موهای من خیلی پره بورم هست رنگم نکردم خیلی خیلی پره من اصلا روسریم و در نمیارم هرجا مبرم توام همین کارو بکن

من از استرالیا میگم بابام برام میاره  نه موهای من خیلی پره بورم هست رنگم نکردم خیلی خیلی پره م ...

دیگه فایده نداره خاهر موهام ریخت تموم شد حالا خودت موهات پر بود یا با زدن اینا پر شد؟

کجایی هستی شما ؟ک اگه بهم نزدیکی بابات برات میاره من ازت بخرم😂فک کنم اونجا اصل میدن 

دیگه فایده نداره خاهر موهام ریخت تموم شد حالا خودت موهات پر بود یا با زدن اینا پر شد؟ کجایی هستی شم ...

نه من کلا موهام پر بود موقع بارداریم یکم ریخت ولی بازم پره پسرم الان موهاش از من پر تره 

شما کجاییی؟ هستی؟؟

نه من کلا موهام پر بود موقع بارداریم یکم ریخت ولی بازم پره پسرم الان موهاش از من پر تره  شما ک ...

تهرانم شما کجایی