2777
2789

من درد مبهمی توی شکمم جریان داره

اصن کلافم‌میکنه.هرچی فک میکنم قبلا اینجوری نشده بودم

حالا نمیدونم از بارداریه یا کلا چیز دیگه ای

سینه امم درد نمیکنه اصلا فقط شکم و معده درد دارم بی اشتها و کلافه ام

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

از موعدت گذشته ؟اگ از موعدت گذشته بی بی چک بزن خیالت راحت میشه 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خدایا یه چیزیو که میخای انگار طلسم میشه

دو شبه که شوهرم ۱۲ به بعد میاد خونه داروخونه ها میبنده بعدم فرداش میره سرکار

خودمم نمیتونم برم بیرون حوصله ندارم بی حالم زود ضعف میکنم اشتهامم کوره

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

چند هفته هستی عزیزم ؟ بارداریا با هم متفاوته هر کدوم یه حالت هایی داره 

من اصن نمیدونم باردارم یا نه

مشکوک به بارداری ام

بالاهم گفتم بی بی چک به دستم نمیرسه

اره خدایا یه چیزیو که میخای انگار طلسم میشه دو شبه که شوهرم ۱۲ به بعد میاد خونه داروخونه ها میبنده ...

پریودت سر تایم منظم بوده ؟؟؟؟

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

نه فردا وقتمه

اصن حال روحیمم ریخته به هم سر این قضیه

پریودت سر تایم منظم بوده ؟؟؟؟

اره فردا موعدمه ولی دردای پریودیه گذشته رو ندارم

قبلا یه هفته به پریود نوک سینه هام درد بد میگرفت دخترم دست به سینه هام میزد داد میزدم الان اونجوری نیستم

کمرم و لگم درد میگرفت الان اونجورنیستم

ولی دلم درد میکنه و میگیره ول میکنه الان دو روزه

تخمدانم به نقطه ای ازش یهو تیر میکشه

نه فردا وقتمه اصن حال روحیمم ریخته به هم سر این قضیه

خب پس صبر کن موعدت برسع اگ پریود نشدی بعدش نکران شو 

اره فردا موعدمه ولی دردای پریودیه گذشته رو ندارم قبلا یه هفته به پریود نوک سینه هام درد بد میگرفت د ...

اقدام داشتی یا رابطه محافظت نشده ؟؟؟اگ اینارو داشتی خب طبیعیع مشکوک باشی ولی حتما ب بی بی چک دسترسی پیدا کن و بزن الان اگ باردار باشی نشون میده 

خیالتم راحت میشه ک هستی یا نیستس

خب پس صبر کن موعدت برسع اگ پریود نشدی بعدش نکران شو 

این حالات برام نگران کننده اس مث همیشه نیستم و سر اون قضیه که گفتم شوهرم ریخته روی واژن بیشتر شک میکنم

فردا مشخص میشه چون شر تایم پریود میشم همیشه

ولی تا فردا دل اشوب میشم

اقدام داشتی یا رابطه محافظت نشده ؟؟؟اگ اینارو داشتی خب طبیعیع مشکوک باشی ولی حتما ب بی بی چک دسترسی ...

محافظت نشده زیاد داشتیم ولی هیچی نشده

این دفعه تازه پریودم تموم شده بود شوهرم ریخت رو واژن بعدم من دادو بیداد کردم به شوهرم گفتم تازه پریودم تموم شده ال دی بخورم باز پریود میشم شوهرمم ترسید گفت نه نریخته هیالت راحت

منم خودمو تمیز شستم و هیچی...