2777
2789
عنوان

کی ب خانواده ها بگم ک باردارم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 48 پست
همون غربالگری اول هفته یازده تا سیزده 

علییییییی من تا یازده صبر کنم.همین الانشم برام روزا نمیگذره اصلا.استرس نداشتی ؟؟؟

من نگرانم خارج رحمی و پوچیشم.ب خاطر همین زمان کند میگذره برام

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
علییییییی من تا یازده صبر کنم.همین الانشم برام روزا نمیگذره اصلا.استرس نداشتی ؟؟؟ من نگرانم خارج رح ...

نگران نباش تو سونو قلب خیلی استرست کمتر میشه 

من بارداری پرخطر داشتم و پر از استرس 

ولی تجربه همه یکسان نیست نگران نباش 

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد ... 🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه تازه فقطم هاله انداخت😂 اینقدر عجول بودما

خسته نباشی دلاور

چقدر شجاع بودی 🤣🤣🤣

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
نگران نباش تو سونو قلب خیلی استرست کمتر میشه  من بارداری پرخطر داشتم و پر از استرس  ولی ...

عزیزم نینیت سلامت باشه همیشه الهی 😍

من خودم تنبلی دارم از اونورم اسپرم شوهرمم مشکل داشت راستش میترسم ضعیف باشه ک برام نمونه خدای نکرد

عزیزم نینیت سلامت باشه همیشه الهی 😍 من خودم تنبلی دارم از اونورم اسپرم شوهرمم مشکل داشت راستش میتر ...

انشالله سالم باشه عزیزم 

پس وایسا نتیجه غربالگری اول رو بگیر گلم

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد ... 🕊️
انشالله سالم باشه عزیزم  پس وایسا نتیجه غربالگری اول رو بگیر گلم

آره خودمم دلم میخاد اول مطمئن شم بعد

فقط میترسم ناراحت شن از دیر گفتنش.راستش خواهرشوهرمم پنج هفتگیش بهمون گفت.

عزیزم بنظرت خارج از رحم کی خودشو نشون میده ؟

من طبق حساب خودم از اولین روز اخرین پریودم الان ۴هفته و ۴روزمه.

آره خودمم دلم میخاد اول مطمئن شم بعد فقط میترسم ناراحت شن از دیر گفتنش.راستش خواهرشوهرمم پنج هفتگیش ...

تو همون سونو قلب 

آره خودمم دلم میخاد اول مطمئن شم بعد فقط میترسم ناراحت شن از دیر گفتنش.راستش خواهرشوهرمم پنج هفتگیش ...

بگو استرس داشتم ترجیح دادم دیر بگم

تو همون سونو قلب 

یعنی قبلش هیچ علائمی چیزی نداره

خودم زیاد درد آنچنانی ندارم.گاهی کمرم درد میگیره و گرفتگی های تخمدانام ک ثابت نیست ولی خیلی نگرانم.از همیشه بیشتر سمت تخمدان چپم بیشتر از همه س گرفتگیهاش ک میترسونتم 

یعنی قبلش هیچ علائمی چیزی نداره خودم زیاد درد آنچنانی ندارم.گاهی کمرم درد میگیره و گرفتگی های تخمدا ...

آها نمیدونم گلم به دکترت گفتی؟

آها نمیدونم گلم به دکترت گفتی؟

آره گفتم.گفت لکه بینی و درد زیاد داری گفتم نه . گفت خیلی زوده واسه سونو برو ۱۰یا۱۲روز دیگه بیا.اگه لکه بینی داشتی یا چیز غیر عادی ای بود زودتر بیا. 

آره گفتم.گفت لکه بینی و درد زیاد داری گفتم نه . گفت خیلی زوده واسه سونو برو ۱۰یا۱۲روز دیگه بیا.اگه ل ...

اگه لکه بینی داشته باشی شیاف میده 

اگه دکترت خوبه نگران نباش

اگه لکه بینی داشته باشی شیاف میده  اگه دکترت خوبه نگران نباش

نه خداروشکر تا الان نه درد زیاد داشتم نه لکه بینی.دردام خفیفن ک استراحت میکنم انگار هیچیم نیست.