2777
2789

از همه نظر بگید 

امکانات سطح اجتماعی و... 

نزدیکی و دوری محل کار برام مهم نیست 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

انتخابات رو دوست داشتم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون خوبن ولی پونک قابل مقایسه با اون یکیا نیست 

ضعیف تره

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

من خودم سعادت اباد دوسدارم اینجا شاغلم چند ساله و حس خوبی دارم بهش  

اینک ی باشگاه خفن زنونه داره ام بی تاثیر نیس

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
چطور؟  کدوم بهترن  برای خودم نمیخوام یکی از دوستام سوال داره

چون کسی که میخواد بین اینا انتخاب کن، تمکن مالی خوبی دار

نمیدونم. کدوم لهترن والا زندگی نکردم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

پونک که تو این رده نیست پایین تره

والا بقیه هم به نوعی خوبن

هروی تو شرق محله خوبیه؛ سعادت آباد تو غرب

سعادت اباد بستگی داره کدوم منطقش باشی چون بعضی جاهاش که دم کوهه و امکانات رفاهی دوره ازش ارزون تر هم هست

اختیاریه به نظرم از این دوتا بهتره؛ بالاش قیطریه ست به کوه هم نزدیکه

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):

خيلي متفاوتن انتخابات🥸

اختياره مثلا ي جاهاييش خوبه يك جاهايش هيلي بده

پشت قواره و غيره.

سعادت آباد كلا خوبه اگر منظورت خودش باشه

مثلا بعضي ٢٤ متري اينام سعادت آباد ميدونن كه اصلا خوب نيست

و يا سمت ارغوان ك اصلا بده.

هروي اگر خودشو ميگي تا سمت كتابي اينا خوبه

بعضيا ميدون ملت مجديه اينام ميكن هروي

مياد به سمت جنوب و شرق بد مشه.

پونك شناخت ندارم اصلا

💕

پونک که تو این رده نیست پایین تره والا بقیه هم به نوعی خوبن هروی تو شرق محله خوبیه؛ سعادت آباد تو ...

ممنون 

مثلا تو اختیاریه یه خونه ی ۱۵ سال ساخت که داخلش رو باز سازی کنه پیشنهاد میدید یا تو سعادت آباد و هروی خونه نوساز تر که داخلش هم هزینه نداشته باشه ؟

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
چطور؟  کدوم بهترن  برای خودم نمیخوام یکی از دوستام سوال داره

خب باید دوستت بگه چه ملاک هایی مد نظرشه

سعادت اباد بعضی جاهاش خیلی لوکس و گرونه

هروی و اختیاریه هم محلات خوبین؛ هروی اصیل نشینه از قدیم بازاری های تهران تو هروی زیاد بودن.

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):