2777
2789
عنوان

طبقه بالا مادر شوهر

578 بازدید | 35 پست

س خانما یکسال عروسی کردم بچمم ۳ ماهشه .. بعد مادرشوهرم با پدرشوهرم و دخترش ک ازدواج کرده هر هفته یک جایی دارن بیزون شهر که برا تفریح و اب دادن به اونجا میرن یعد من ازشون پرسیدم میرید گفتن ن و با دخترش و دامادش رفتن بعدشم ک ثابت میکنی دروغ نگفتن میگن بخاطر خودت بوده مصلحت نبوده بیای حرفای دروغ کلی بحث کردیم خودشون هر زوز تو خ نه منن اما وقتی بخام من دنبالشون برم اه و تفم حتی خاهر شوم رو به من کرد و گفت  دیگ نمیزارم مادرم بیاد کاراتو بکنه و برات غذا درست کنه اخه گاهی میمد خیلی ناراحت شدم نظر شما چیه گفت دیگ حتی نمیزارم بیلم ‌کمکت کنه واسه بچا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ،ینی شب اول  باردار شدی یا من اشتباه متوجه شدم؟!

هرسالی که میگذره هدفام بزرگترمیشن!پارسال میخواستم ۴کیلوکم کنم امسال۱۰ کیلو........😂😂😂😂(پاپاراتزی سابقم) کاربرجدید نیستم 😌نمیدونم چراتعلیق شدم😠

والا از نظر من شما عجیبی 

چرا مادرشوهر میاد کارای شمارو می‌کنه حتی گاهی هم باشه درست نیست 

بعدم دوست ندارن ببرنن باغ چرا غرورتو میشکونی من بودم اصلا برام مهم نبود اصلا سوال جواب و راستشو دروغ درآوردن نبودم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

عزیزم خونه که بهت دادن.مادرشوهرتم که میگی گاهی میادش بهت کمک میکنه واسه کارخونه و بچه.دیگه نباید اینقد پیگیر باشی که با کی و کجا میره واسه تفریح.شما هم با همسرت برو تفریح

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲