س خانما یکسال عروسی کردم بچمم ۳ ماهشه .. بعد مادرشوهرم با پدرشوهرم و دخترش ک ازدواج کرده هر هفته یک جایی دارن بیزون شهر که برا تفریح و اب دادن به اونجا میرن یعد من ازشون پرسیدم میرید گفتن ن و با دخترش و دامادش رفتن بعدشم ک ثابت میکنی دروغ نگفتن میگن بخاطر خودت بوده مصلحت نبوده بیای حرفای دروغ کلی بحث کردیم خودشون هر زوز تو خ نه منن اما وقتی بخام من دنبالشون برم اه و تفم حتی خاهر شوم رو به من کرد و گفت دیگ نمیزارم مادرم بیاد کاراتو بکنه و برات غذا درست کنه اخه گاهی میمد خیلی ناراحت شدم نظر شما چیه گفت دیگ حتی نمیزارم بیلم کمکت کنه واسه بچا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خونه که بهت دادن.مادرشوهرتم که میگی گاهی میادش بهت کمک میکنه واسه کارخونه و بچه.دیگه نباید اینقد پیگیر باشی که با کی و کجا میره واسه تفریح.شما هم با همسرت برو تفریح
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲