2777
2789

نه چین ک دردسرش خیلی کمه پاشو درست کن خببب وای منم عاشق تهچینم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب تکون بخور ،حیف نیست بچه ت

بخدا من ۴ تا وروجک دارم 

ولی روزی به سلیقه یکیشون غذا درست میکنم

همه ش هم ماکارونی،پیتزا،ته چین،پیراشکی،جوجه،سمبوسه،شامی کباب 

ولی من به عشقشون مرتب درست میکنم

تازه،کیک انواعش،شیرینی جات هم خودم به سفارششون درست میکنم

اصلا حال میکنم بداسون درست کنم

عاشقتونم بچه های گلم
ب جیغای بچت فکز کن ک بیدار شه ببینه ته چین نپختی مجبوری همزمان ک نعره میکشه کار کنی الان برو تو ارام ...

پسرم 12سالشه مردیه براخودش😍 جیغ جیغ نمیکنه فقط امان ناراحتیش زیاده الان پاشدم شروع کنم دیگه 😂

خوب تکون بخور ،حیف نیست بچه ت بخدا من ۴ تا وروجک دارم  ولی روزی به سلیقه یکیشون غذا درست میکن ...

وای عزیزم ازون مامانایی که من عاشقشونم😍منم خیلی دوس دارم اینجور باشم ولی یه ژنه تنبلی دارم که نمیزاره بعضی وقتا ولی الان دارم انجام میدم... بچه هاتو خدا حفظشون کنه ماشالله جنسینشونو میگی؟ منم تو فکر دومی ام ولی میترسم

چه خوب چه حوصله ای دارین

بخدا لذت میبرم

اصلا دلم شاد میشه

همیشه میگم یه روزی میرسه حسرت این روزها میخورم

دلم میخواد وقتی بچه هام بزرگ شدن یادشون بیاد چه دوران خوشی با هم داشتیم

عاشقتونم بچه های گلم
طرز پختشم بفرست

مرغارو میپزی ریش ریش میکنی با زردچوبه و فلفل و ادویه های دلخواه سرخ میکنی میزاری کنار برنجو میپزی آبکش میکنی یه کاسه برنج باماستو زعفران قاطی میکنی میریزی برا ته دیگ بعدش بقیه رو دوقسمت میکنی یه قسمت برنجو بازرشکو زعفران مخلوط میکنی یه قسمتشم سفید میمونه بعد یه لایه مرغ یه لایه برنج زعفرانی یه لایه برنج سفید همینجور ادامه میدی تا آخرش بعد میزاری دم بکشه بعدش تو سینی برعکسش میکنی