2777
2789
عنوان

کنکور و گوشی🤦🏻‍♀️💔

1199 بازدید | 14 پست

کسی هست ک کنکور داده باشه؟ من میخام گوشی رو بزارم کنار حداقل یک سال دیه نمیتونم تحملش کنم فقط باید فیلما رو دانلود کنم بعدش سیمکارتمو بندازم رو گوشی یکی دیه 

بنظرتون کارم درسته؟ درسته زیاد نمیام تو گوشی ولی نمی‌خوام فکرم درگیر مجازی شه با اینکه فقط وات دارم بازم مث دیوونه ها ب سمت گوشی کشیده میشم...

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من کنکور دادم گوشی رو جمع کن کامل یجایی بزار ک اصلا نری سمتش

🙂هوم ولی باید فیلم ببینم سیم‌کارت نداشته باشم بهتره 

فکرخوبیه

سخته بازم باید از گوشی دور شم مث چهار سال پیش ک کلا گوشیم خراب بود این لامصب نمی‌دونم چرا نمیترکه خراب نمیشه

چه فیلمی؟ روکامپیوتر ببین اگه دارین درکل من اونموقع گالری هم برام جذاب بود پس بهتره ببینی میتونی کن ...

عام تو گالری چیزی ندارم همش فک میکنم یکی پیام میده یا زنگ میزنه همون سیممو بندازم رو گوشی خواهرم واتمم روش نصب کنم دیه کاری ندارم کامپیوتر داریم ببینم چی میشه داداشم بیاد راش بندازه آخه ما تو خونه دو تا کنکوری هستیم نمیشه با کامپیوتر دید شایدم با تبلتم دیدم اگه جای مموریش خراب نشده باشه 

چه فیلمی؟ روکامپیوتر ببین اگه دارین درکل من اونموقع گالری هم برام جذاب بود پس بهتره ببینی میتونی کن ...

فیلم تدریس ریاضی و فیزیک شایدم یسری شیمی دان کردم تو محاسبات مشکل دارم درکل 

اوایلش سخته یکم ... تحمل کن و بیخیال باش

حس میکنم گوشی اضافیه با آدماش تو زندگی من نقشی ندارن فقط مزاحمن 🤦🏻‍♀️💔چند روزه بخاطر حرفاشون بزور تونستم درس بخونم از بس فکرم درگیر شد

حس میکنم گوشی اضافیه با آدماش تو زندگی من نقشی ندارن فقط مزاحمن 🤦🏻‍♀️💔چند روزه بخاطر حرفاشون بزور ...

خودت مهمی و آیندت ... گوشی مزاحمه قطعا ... من سال کنکور گوشیو فروختم و دور شدم کامل ازش

خودت مهمی و آیندت ... گوشی مزاحمه قطعا ... من سال کنکور گوشیو فروختم و دور شدم کامل ازش

🥺هیغ همون بزارم داخل بهتره چون سابقه داشتم فقط واسه مدرسه نمی‌دونم چیکار کنم باید از رو گوشی خواهرم ب سرویس مدرسه م پیام بدم خداکنع خواهرم قبول کنه 

این حسا و دلشوره ها طبیعیه

هوم من تازه شروع کردم سال دیه کنکور دارم یکم سختمه درسای مدرسه رو میخوندم ولی تک و توک هم سمت درسنامه و تست میرفتم اونقدرام واسم سخت نیست ولی از فیزیک و ریاضی و مسائل شیمی خیلی میترسم شما نمی‌دونید باید چیکار کنم؟ درحد مدرسه ک اوکیم ولی خوب تستی سخته