2777
2789
عنوان

جواب خیانت ندم بعدا پشیمون میشم ؟؟

294 بازدید | 18 پست

ب نظرتون واسه آرامش خودمون جبران کنیم یا بسپاریم ب خدا ؟ تهش چی میگیم؟ کاش انجامش میدادم اینطوری کمتر میسوختم ؟ یا بهتر که انجامش ندادم من مثل اون نبودم

خدایا واسه همه چی شکر 💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسه دیگه چقدر خیانت😭😭😭 حالم بد شد والا منم متاهلم دیگه ترسیدم دلم به زندگی خوش نیست الان تو یه تاپیکه دیگه بودم زنه سه تا بچه داره شوهرش عاشق یه دختره مجرد شده میخاد بره بگیرش قبلشم کلی خیانت کرده بود😞

ميخاي توام مثل اون بشي؟؟اونوقت فرقي باهاش نخواهي داشت انقدر اصيل باش كه سعي كني هميشه خودت باشي و شبيع هيچكس نشي اما اگه يروزم خواستي شبيه يكي ديگه بشي دقت كن كه ادم حسابي باشه نه يه دوزاريه بدرد نخور

بسه دیگه چقدر خیانت😭😭😭 حالم بد شد والا منم متاهلم دیگه ترسیدم دلم به زندگی خوش نیست الان تو یه تا ...

وای منم🥲 یه سری تاپیکارو میخونم واقعا دلم واسه همجنسای خودم میسوزه من مجردم ولی از وقتی اومدم سایت حدود ۴ ۵ ماهه دیدم بد شده نسبت به ازدواج

🤍