2777
2789

با همسرم دعوام شده...

من یه دوستی دارم که همسرم روش خیلی حساسه و منم ادم رفیق بازی هستم...با توجه زیادم به رفیقم ایشون ناراحت شد 

توجهم ب همسرم واقعا کم شد

و توی چت با رفیقم زمانی که از همسرم ناراحت میشدم اونجا خودمو خالی میکردم و یه جورایی پشتش حرف میزدم

رفیقمم میگفت اره همسرت خوب نیستو اینا

با این حال من عاشق همسرمم

اونم خیلی دوسم داره

ولی اعتمادشو بهم از دست داده

چون تمام پبامای منو رفیقمو خونده

چیکار کنم به نظرتون که اعتمادش مثل سابق شه؟

راستی رفیقمم گذاشتم کنار

شرایط سختیه ولی به مرور زمان درست میشه

به همسرت بگو که بخاطرش دور رفیقت رو خط زدی

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

حقیقتاا آدم وقتی وارد رابطس به هر شکل دیگه به نظرم رفیق بازی نباید بکنه و بالاخره برا آدم این سوال پیش میاد که رفیقاش از من مهمترن ولی بازم خیلی خوبه گذاشتی کنار همین نشون میده پشیمونی و همسرتم اینو متوجه میشه فقط اگه تکرارش‌نکنی به مرور زمان اعتماده برمیگرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باحرفایی که پشت سرش زدی اعتمادشو ازدست داده نسبت بهت؟؟؟چه ربطی به اعتماد داره خب بادوستت درد دل کردی...مگرلینکه چیزی گفته باشی که همسرتو قلقلک داده و نسبت بهت بی اعتماد شده

شرایط سختیه ولی به مرور زمان درست میشه به همسرت بگو که بخاطرش دور رفیقت رو خط زدی

بهش گفتم همینو ولی میگه الان چه فایده داره

جلوی دیگران ابرومو بردی و مشکلاتمونو رفتی به دیگران گفتی به جای اینکه بیای به خودم بگی تا حلش کنیم...راست میگه...

میدونم گند زدم

نمیدونم چجوری باید جمعش کنم

باحرفایی که پشت سرش زدی اعتمادشو ازدست داده نسبت بهت؟؟؟چه ربطی به اعتماد داره خب بادوستت درد دل کردی ...

دقیقا چیزی گفتم که اگر منم جاش بودم ناراحت میشدم...

بهش گفتم همینو ولی میگه الان چه فایده داره جلوی دیگران ابرومو بردی و مشکلاتمونو رفتی به دیگران گفتی ...

درکت میکنم منم یه زمانی اینجوری بودم و زندگیم مختل شد

به مرور زمان درست میشه یهویی نمیتونی اعتماد رفته رو برگردونی

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..