2777
2789

همون اولین بار که دیدمش خیره‌ی چشماش شدم، هرچند در حد یکی دو ثانیه، چون همکلاسی بود و ورودی بعد ما هم بود. یک درخشش آبی ملایمی که تا الان ندیده بودم. انگار موج میزد رنگها.  چشم رنگی در خانواده پدریم زیاد دیدم، جایی هم که هستم اکثرا چشم آبی‌ان، و هیچ‌وقت بلوند چشم آبی برام عامل جذابیت نبوده. ولی! چشمهای این مرد فرق میکنه و من امروز چشم در چشم ۲ ساعت در کنارش سالسا رقصیدم، رقص که نه، بطرز دست‌وپا چلفتگانه‌ای تکون تکون خوردم:)

ولی اصلا در نگاهش جز تحسین چیزی ندیدم که مایه خجالتم بشه. بهش گفتم چشمهاش زیباست. خجالت کشید.

‌پ.ن. وقتی بین اون ی میلیون آدم داشتیم دست و پاشکسته میرقصیدیم، بهمون گفتن چه زوج جذابی هستید! 

وقتی هم داشتم بهش رقص بندری رو نشون میدادم تو گوشیم که دیدم تمام حروف الفبا رو یاد گرفته...

آیا نوشته‌های بعدی من در اینجا از او خواهد بود؟ و آیا همین لطافت و امید رو در خود خواهد داشت تجربه‌های آتی؟

تلاشم رو میکنم! بعد مدتها میخوام برای بار دوم تلاش کنم کسی رو بدست بیارم. هنوز عاشق نیستم، ولی کسی چه میدونه؟!

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحسینش میکنی دیگه نه؟

آره از خیلی جهات قابل تحسینه. شناختم خیلی نیست ولی در حد همین معاشرات این مدت:)

تاپیک قبلیم کمی ازش نوشتم

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

عزیزم حس میکنم با این آقا حس بهتری داری و خوشحالم برات 💞💞 امیدوارم همه چیز اونطور بشه که حال تو بهتر باشه.

راستی گفتی فلسفه میخونه؟😍 خیلی جالبه

قبلا برات پیام گذاشته بودم که دوست دارم دوست بشیم ولی نشد 🥲 گفتم شاید ما هم یک روز همو ببینیم بدون اینکه بدونیم اینجا با هم حرف می‌زدیم. نمیدونم کدوم کاربریم بود😅❤️

عزیزم چند سالتونه مگه. خوش به حالت که کندی و رفتی

۳۱ سالمه عزیزم.

مهاجرت خیلی سخت بود ولی حق با شماست در کل راضی‌ام🤕🌷

چقدر قلمتون و دوست دارم 

چقدر شخصیت دوست داشتنی دارین 

نمی دونستم که میشه کسی و اینقدر دوست داشت بدون اینکه از نزدیک ببینیش 💖

میشه یه تاپیک بزنین و درمورد مهاجرت راهنماییمون کنید 

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

از مشاور کاربلد کمک بگیرید

عزیزانم مشاوره بصورت کاملا تخصصی

تلگرام اگر دارید 

لینکو کپی کنید 

بزنید روش، تو تلگرامتون میاره

یا قسمت سرچ تلگرامتون

ذره بین بالا سمت راست لینکو بزنید براتون میاره

@Moshavere_Maryam