من کسی نیستم که برونگرا باشم زیاد خیلی میریزم تو خودم ولی حجمش انقدر زیاد شده ک داره اذیتم میکنه دیگه نمیتونم نفس کشیدنم سخته کسی راهکاری داره برای خالی شدن؟
fIVe🩵... جهانی که ایجاد کردهایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر ندادهایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
fIVe🩵... جهانی که ایجاد کردهایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر ندادهایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)
برو سرخاک عزیزانت گریه کن تا تخلیه بشی و باهاشون حرف بزن
نماز و قرآن بخون با خدا حرف بزن آروم شی
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
از سنگکی سنگ بخر ببر کنار رودخونه هی بنداز داخلش دونه دونه یکم ارامش بخش
کنار رودخونه سنگ هست دیگه چرا بخره
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.