rozaliiin مدیر استارتر عضویت: 1396/02/22 تعداد پست: 5036 عنوان هرکی درباره بارداری و سیکل بارداری خبر داره کمکم کنه 114 بازدید | 8 پست سلام دوستان روز ۲۱ سیکل قاعدگی امکان بارداری چند درصده سیکلم ۲۸ روزس محافظت نشده بوداز روش نزدیک سه روز میگذره نیازه اورژانسی بخورم؟ خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__ 1402/04/19 | 02:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozaliiin مدیر استارتر عضویت: 1396/02/22 تعداد پست: 5036 خیلی حتما بخور وای..دیر نشده؟ خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__
دخترررربهاااار عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 791 امکانش کمهشما تخمک گذاریت چهارده سیکل بوده و اینکه برا قرص اورژانسی هم خیلی دیره تاثیر نداره
rozaliiin مدیر استارتر عضویت: 1396/02/22 تعداد پست: 5036 امکانش کمه شما تخمک گذاریت چهارده سیکل بوده و اینکه برا قرص اورژانسی هم خیلی دیره تاثیر ندار ... یا خدا خدا از دهنت بشنوه خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__
mamani_nini عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 2111 من اقدامم از روز ۱۷ به بعد پریودم بود که باردار شدم با سیکل ۳۴ روز دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !
rozaliiin مدیر استارتر عضویت: 1396/02/22 تعداد پست: 5036 من اقدامم از روز ۱۷ به بعد پریودم بود که باردار شدم با سیکل ۳۴ روز چون سیکلت ۳۴ روزس ۱۴ روز قبل از سیکلت تخمک گذاریته ینی ۲۰ امین روز پریودت تخمک ازاد کردیولی من ۲۸ روزه ام تخمک گذاریم میوفته ۱۴ امین روز پریودیمخیلی استرس دارم طبیعتا باید اخر این هفته پریود شم خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__
mamani_nini عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 2111 چون سیکلت ۳۴ روزس ۱۴ روز قبل از سیکلت تخمک گذاریته ینی ۲۰ امین روز پریودت تخمک ازاد کردی ولی من ۲۸ ... نگران نباشان شالله که نیستی دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !