2777
2789

چکار کنم خوب شم؟؟ شماها چکار میکنید ؟ من قراره پس فردا برم آزمایش بدم ولی دوس ندارم برم😑 با اینکه توی اقدام نبودم ولی دلم میخواد باردار باشم! آخه قبلا یک سال توی اقدام بودم ولی باردار نشدم!میترسم از آزمایش،بی بی چک ها هم جواباشون متفاوت بود،یا هاله داشتن،یا منفی بودن یا خراب بودن! امیدوارم اگر باردار نیستم تکلیفش تا قبل از آزمایش معلوم بشه،خیلی کلافم!

شماها چجوری میگذرونید این بلاتکلیفی رو؟

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سال که چیزی نیس ناامید نباشچند سالته 

نزدیک ۳۱ سالمه!

آخه تنبلی تخمدان دارم،بعضی وقتا تا هفت هشت ماه عادت نمیشم! قبلا هم که اقدام کردم باردار نشدم!

نزدیک ۳۱ سالمه! آخه تنبلی تخمدان دارم،بعضی وقتا تا هفت هشت ماه عادت نمیشم! قبلا هم که اقدام کردم با ...

الان اکثر خانوما این مشکل رو دارن یکیش من☹️

رفتم سونو همه چی عالی فولی هام فقط کوچیک بود پری منظم وبه وقت دارم ولی نمیشه یکسال نیم اقدام 

👨‍👩‍👦
من اونموقع که دوست داشتم باردار بشم همش نگران این بودم که پریود نشم، بعد زایمانم همش نگران این بودم ...

ان شاءالله خدا بچه تو برات حفظ کنه عزیزم😍

دعا کن نگرانی ما هم تبدیل به نگرانی تو بشه😁 قبلا که علایم بارداری داشتم وقتی اولین بی بی چک منفی میشد منم بیخیال میشدمو اهمیت نمیدادم،ولی نمیدونم ایندفعه چمه😑توی دو سه روز ده تا بی بی چک فقط استفاده کردم

قاعدگیم هم نامنظمه!

هر چی به یه موضوع فکر کنی دست نیافتنی تر میشه

هدف از زندگی مشترک بچه نیست که، زندگیتو کن اگرم نشدی فدای سرت  الان که چیزی به اسم نازایی وجود نداره، در نهایت در نهایت رحم اجاره ای هست، نگران نباش، یکی از بستگان ما بعد ۲۰ سال رحم اجاره ای گرفت الان بچش ۶ سالشه

امیدتو از دست نده ولی زندگی رو برای خودت تلخ نکن با این احساسات

ان شاءالله خدا بچه تو برات حفظ کنه عزیزم😍 دعا کن نگرانی ما هم تبدیل به نگرانی تو بشه😁 قبلا که علا ...

انشالله که خیره

منم یکسال طول کشید باردار شدم، اگر خواستی بگو راهنماییت کنم

الان اکثر خانوما این مشکل رو دارن یکیش من☹️ رفتم سونو همه چی عالی فولی هام فقط کوچیک بود پری منظم و ...

چند سالته گلم؟

ان شاءالله خییییلی زود مامان میشی عزیزم❤️

نزدیک ۳۱ سالمه! آخه تنبلی تخمدان دارم،بعضی وقتا تا هفت هشت ماه عادت نمیشم! قبلا هم که اقدام کردم با ...

تحت نظر دکتر هستی

منم داشتم تنبلی و تیروئید کم کار 

اما بعد زایمان خوب شدم، من پیش دکتر علیرضایی رفتم مرکز مام، حرف نداره کارش به من برای ۶ ماه دارو داد، دو ماه نشد باردار شدم، البته من اضافه وزن نداشتم

هر چی به یه موضوع فکر کنی دست نیافتنی تر میشه هدف از زندگی مشترک بچه نیست که، زندگیتو کن اگرم نشدی ...

باور کن بهش فکر نمیکردم،حتی در حال جلوگیری بودیم! قبلاً که علائم بارداری داشتم خیلی راحت بیخیالش میشدم ولی این دفعه اینجوری شدم،دلیلشم نمیدونم چیه! همش یه حسی بهم میگه باردارم ،حتی وقتی بی بی ها منفی میشن هم اهمیت نمیدم و حسم بازم میگه باردارم در صورتی که قبلا اصلا اینجوری نبودم😑

انشالله که خیره منم یکسال طول کشید باردار شدم، اگر خواستی بگو راهنماییت کنم

ما در حال جلوگیری بودیم گلم ،ولی مثل احمقا فکرش خوره شده افتاده به جونم!

اون زمان که توی اقدام بودم انقدر پیگیر نبودم که الان هستم!