2777
2789

کلا تمام رفتار و حرکاتش مثل باباشه 

تقلید میکنه از اون 

باباش با زنش مثل خدمتکارش رفتار میکنه 

یعنی زنش فقط بشور بساب باید کنه واسش و هروقت دلش بخواد هرآنچه از دهنش در بیاد بار این زن میکنه حتی جلو من که هنوز یک سال نشده عروسشونم بهش فوش داد  اونم هیچی نگفت خیلی عادی و طبیعیه واسشون  

شوهرمم کپی برابر اصل اونه خیلی با لحن توهین و تحقیر بامن صحبت میکنه حس میکنم غروری نمونده برام خوردم کرده  حس بدبختی دارم نمیدونم چیکار‌ کنم از دستش 

البته من مثل مامانش نیستم هربار دعوا میکنم قهر میکنم با زبون خوش باهاش صحبت میکنم از در محبت وارد میشم میگم بامن محترم باش و... هرکار بگید کردم نمیشه که نمیشه 

ذات رو نمیشه عوض کرد  خیلی داغونم خیلی حس حقارت دارم من تو مجردیم کسی بهم کوچکترین بی احترامی نکرده بود حالا شدم شریک زندگی کسی که حرف زشت و فوش و تحقیر نقل و نباتشه....

نشنیدی میگن موقع شوهر کزدن ب بابای طرف نگا کنید بیین چ آدمیه. پسر میشه کوپ پدر. منم شبیه باباشه. 

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشنیدی میگن موقع شوهر کزدن ب بابای طرف نگا کنید بیین چ آدمیه. پسر میشه کوپ پدر. منم شبیه باباشه.&nbs ...

اونوقت یه بازیگرای ماهرین که نگو 

جلو مردم اصلا اونی نیستن که تو خلوتشون‌ میبینی 

تماما تظاهر و ریا

عزیزم دوران نامزدی و عقد رو واسه همین چیزها گذاشتن،...

شما باید تو دوران عقد و نامزدی تون به رفتار پدر و مادر همسرتون دقت می کردین و همون موقع که فهمیدین جایگاه زن در نظر اونها پایینه ، بررسی میکردین ببینید ایا همسرتون هم نظری شبیه نظر پدرش داره یا نه بعد ازدواج نمی کردید ، ....الان دیگه دیر شده ، فقط باید کوتاه نیایید و جایگاهتون رو به شوهرتون تفهیم کنید ، اگه موفق نشدید از مشاور حتما کمک بگیرید ولی کوتاه نیایید و اجازه ندید بهتون توهین بشه.

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
حاملم

عزیزم اصلا به خودترفشار نیار.خودتو درگیرش نکن.بذار این دوران رو به خوبی و بدون تنش بگذرونی. مطمئن باش با تحقیراش تو کوچیک نمیشی این خودشه که داره خودش رو کوچیک میکنه.اینا کمبود دارن سر ما خالی میکنن....

الهی......گاهی ... نگاهی....
واااای خدای من...نکنه تو منی دقیقا همینه.همه میگن شوهرم فرشته س.

اره جلو بقیه قربون صدقه هم میرن 

البته تو خلوت هم میرن ولی یه لحظه که عصبی بشن انگار عادیه طبیعیه هرچی از دهنشون در بیاد بار هم میکنن