2777
2789
چند سالته؟من این مشکل دارم شدیم هست میترسم مشکل روانی باشه

حتما با مشاور صحبت کن چون خیلی مهمه تو زندگی 

من اولها ازبچه واقعا بدم میومد پنج سال هم بچه نیوردم ولی اللن عاشق بچه امم.. من به روز نباشم خودش میکشه برام جاییم درد بکنه برام گریه میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما با مشاور صحبت کن چون خیلی مهمه تو زندگی  من اولها ازبچه واقعا بدم میومد پنج سال هم بچه نی ...

میشه بگی چجوری بدت نیومد در چ حد مشاور چیا گفت بهت در چه حد مشکل روانیه

مجردم ولی نیومده جونمو فداش کردم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

میشه بگی چجوری بدت نیومد در چ حد مشاور چیا گفت بهت در چه حد مشکل روانیه

ببین هرکس مشکلش تو ذهن خودش من تصورات خودم داشتم تو باید تصورات خودت از بدن اومدن به مسادر بگی حتما اون راهنماییت کنه.... 

من واقعا خودم به شخصه متنفر بودم از بچه یعنی اگر شوهرم نبود بگفت بچه بیاریم شاید تا اخر عمرم نمیگردم الان ولی بچه ام واقعا دوسدارم از شوهرم بیشتر حتی اینقد برام دلسوزی میکنه بچه ام  من گریه کنم گریه میکنه بخندم اونم خوشحاله امروز خوابیده بودم رو تخت ندیدم رفت به باباش گغت مامانم نیست برو بگرد خونه نمیبینم دلم براش تنگ شده واقعا اينو گفت اینقد حس خوب بهم داد 

اصلا  تا بارداری بعد زایمانم متنفر بودم نمیدونم چرا دنیا اومد دیدمش مهرش به دل‌م نشست یکدفعه اصلا تصورات تغییر کرد بیشتر حرف که زد بیشتر باز از بچه خوشم اومد  نمیدونم شاید خدا کمک کرد 

[QUOTE=299974896]چقدر بدت میاد؟تنفر؟من میترسم دیوونه باشم[/QUOT خیلی بدم میاد . البته من یه دوره ۱۳ ساله تک فرزند بودم بعد خواهرم به دنیا اومد. بعد خواهرم تازه فهمیدم بچه چقد مسئولیت داره و من اصلا نمیتونم بچه ها رو تحمل کنم