2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ذخیره تخمدان نداشتم برام تاثیری نداشت فقط اشتهاآور بود زیاد

چرا ذخیرخ نداشتی؟ اندو داری؟ برا ذخیره چرا مکمل اواهلپ استفاده نمیکنی؟ میگن سر دوسه ماه میبره بالا

خیلی بده چند ساله باردار نمیشم.

منم یکساله توی اقدام هستم و باردار نمیشم. عزیزم شما چسبندگی و کیستت زیاده ؟ چقد پیشرفت کرده بیماریت؟ من چسبندگی هام زیاده و دوتا کیست ۴۷ میل و ۳۲ میل توی تخمدان راست دارم. 

منم یکساله توی اقدام هستم و باردار نمیشم. عزیزم شما چسبندگی و کیستت زیاده ؟ چقد پیشرفت کرده بیماریت؟ ...

من چسبندگی کف لگن سه سانت از رودمو درگیر کرده.ی کیست س سانتی هم تو تخمدان چپم دارم.ببین من رفتم پیش کرد افشاری طب سنتی گفت گروه ما رو چندتا اندومتریوزی کار کردن طرف اوضاعش خیلییی داغون تر از تو بود درمان شد و باردار شد.گفت فقط هر چی بگیم انجام میدی گفتم اره منو ارجا داد ب دکتر مریم مقیمی ک از گروهشونه.خلاصه ی عالمه. دارو داد هنو نخوردم از فردا میخورم چون پریودم

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
چقدر هزینه داشت برات داروهای طب سنتی؟

هر ی دوره ی ماهش تقریبا یک و خورده ای.شاید کمتر.ببین طب سنتی اراده قوی میخواد میدونی چند ماهه من این داروهارو خریدم؟دکترم نگام کرد گفت داروهات زیاده ها میخوری؟؟؟گفتم اره.ولی تنبلی کردم اه .ی جوشونده داده مخصوص اندومتریوز یعنی مزش مزه مرگ میده 😒  ولی خب ببین انقدر مطمئن بود گفت ی ماه بخور برو سونو و ازمایش بیا ببینم چقدر تغییر کردی

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
هر ی دوره ی ماهش تقریبا یک و خورده ای.شاید کمتر.ببین طب سنتی اراده قوی میخواد میدونی چند ماهه من این ...

توی این چند ماه که اینا رو استفاده کردی نتیجه ای که دیدی چی بوده عزیزم؟

توی این چند ماه که اینا رو استفاده کردی نتیجه ای که دیدی چی بوده عزیزم؟

من تیکه تیکه استفاده کردم .باید از فردا شروع کنم حرف زدن با شما باعث شد اراده کنم از فردا بخورم.بهم گفت س تا کار خیلی مهم کن.ی شب در میون بادکش گرم کن رحم و تخمدانتو.شبا یازده خواب باش صبحا هشت بیدار. و حتما صبحانه بخور.روزی نیم ساعت پیاده روی تند حتما حتما حتما

من تیکه تیکه استفاده کردم .باید از فردا شروع کنم حرف زدن با شما باعث شد اراده کنم از فردا بخورم.بهم ...

انجام بدید کارهایی که گفته رو به لطف خدا درمان بشید ان شاالله.