2777
2789
عنوان

حق دارم از زنداداشم ناراحت باشم

1361 بازدید | 64 پست

شما فرض کنید دا اشتون رفته مسافرت با زن و مادرتون بد اونجا زنگ. بزنن چی میخوای برات بخریم شمام بگین هیچی اونام بگن فلان چیز بخریم اگه خودشت میاد شمام بگین باشه بدبیان از مسافرت یبار مادرتون بیاد خونتون سوغاتا شو بده بهتون بد س بارم شما بری خونه مادرتون داداشتون هم با مادرتون ی ساختمونن دفعه اول زنداداش تون بگه مادرت یادش رفته بود سوغاتی که ما خریدیمو بیاره در حالی اصلا نداده مادر بد بگه یادم بنداز بدم نده بد شما دو بار دیگه بری هر بارم دو سه روز بمونی یبارم بحثش بیاد بگه جای سوغتتت آمنه گذاشتم کمد ولی باز نده حدود 1 ماهم از مسافرت اومدن بگذره بنظرتون من بزرگش میکنم یا زنداداشم دلش نیس بده سوغاتمو🙁🙁🙁. 

بد سوال دوم اینکه شما باشین بد این بده میگیرین یا نه

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد و بد و بدی ؟🤔 مغزم هنگ کرد 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
من بشخصه تو مسافرت زورم میاد سوغاتی بگیرم گرونیه شاید نخریدن روشون نمیشه بگن

نه خریدن مادرمم دیده حتی خود زنداداشم گفت. 

چیز گذرونیم  نیس

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه