2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد لیزر

72 بازدید | 4 پست

من اولین جلسه ی لیزرمو با دستگاه الکساندرا رفتم، بعد جلسه ی دومم اپراتور مریض شد و‌مجبور شدم برم یه مرکز دیگه با دستگاه الکساندرمد، جلسه ی سوممو میخوام برم همون دستگاه اولی. الان میخوام بدونم چون دستگاه عوض شده، دیگه جلسه ی سومم از لحاظ تاثیر گذاری همون جلسه ی اول محسوب میشه برام؟ دو‌تا مرکز دو تا حرف متفاوت میزنن برام در این مورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همون دستگاه اولیه قوی تره ایرادی نداره. میتونی ادامشو بری 

بله احساس میکنم از دومیه خیلی قوی تر بود. حالاجالبه به دومی زنگ‌زدم شرایطو‌گفتم ،اسم دستگاهاولی رو پرسیدن گفتن عیب نداره میتونی با این دستگاه ادامه ی جلساتو بیای، ولی وقتی لیزر رو‌انجام داد تموم شد یه اپراتور دیگشون گفت چون دستگاه عوض کردی جلسه ی اولت حساب میشه این