2777
2789
عنوان

دکتر علی اکبر صادقی عمل بینی مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 9865 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیش دکتر صادقی مشهد عمل کردم. تنفسم داغون شده یکم راه میرم قلبم تند تند میزنه دیگ نفسم بالا نمی ...

ای کاش نمیرفتی اونجا 

دکتر مگه کم بود ؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

دکتر محسن رجعتی  متخصص گوش و حلق و بینی ان

عملش خوب بود خداروشکر 

دکتر خوبیه البته من برا بینی نرفتم 

دکتر نوشین صداقت از شاگردان دکتر رجعتی ان

اونم بد نیس

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
من پیش دکتر صادقی مشهد عمل کردم. تنفسم داغون شده یکم راه میرم قلبم تند تند میزنه دیگ نفسم بالا نمی ...

وای منم دوماهه ک پیش دکترعلی اکبر صادقی عمل کردم همش از دهن نفس میکشم و خیلی پشیمونم ک پیشش عمل کردم تنفسم بدجور به مشکل خورده شما پیگیری کردین به نتیجه رسید؟!

من پیش دکتر صادقی مشهد عمل کردم.تنفسم داغون شدهیکم راه میرم قلبم تند تند میزنه دیگ نفسم بالا نمیاد م ...

سلام 

منم دقیقا همین مشکلاتو دارم تنفسم افتضاح اصلا نمیتونم نفس بکشم بخاطر این تنفس همش سردردم راه هم که کاملا اذیت 

شما پیگیری قانونی کردین به نتیجه رسیدین؟

ممنون میشم اگر بگین

من ۶ ماه قبل پیش ایشون عمل کردم.اصلا راضی نیستم چون اون فرمی که میخواستم نشده

من گفتم نیمه فانتزی ولی کاملا طبیعی عمل کردن 

و هنوز روی بینیم اندازه یه ماش برامدس، که گفتن اگر تا سال جدید همینطور بود دوباره باید برم اتاق عمل با بیهوشی درست کنن و فرمشم به هیچ عنوان گفت تغییر نمیدن

ولی من اصلا این مدلی دوس ندارم اصلا فرقی نکردم.

قبل عملم نمونه نشون دادن که بینیت این شکلی میشه ولی اصلا اون مدلی نشده

من ۴ ساله پیش عمل کردم پیشش از شهرستان رفتم و یک روزه عمل کرد و دیگ تا چند وقت نتونستم برم حضوری ب شدت مشکل تنفسی پیداکردم شبا با دهان باز میخوابم یک باد کوچیک بهم میخوره آب ریزش میگیرم تو دماغی حرف‌میزنم وقتی پیام دادم و زنگ زدم بهشون منو بلاک کردن بدترین دکتر روزی صد بار میگم غلط کردم 

سلام منم دقیقا همین مشکلاتو دارم تنفسم افتضاح اصلا نمیتونم نفس بکشم بخاطر این تنفس همش سردردم راه هم ...

سلام عزیزم برای مشکل تنفسیتون چیکار کردین ؟ دکتر خوب در مشهد سراغ دارین منم مشکل تنفسی دارم 😓

سلام عزیزم بله عمل کردم الان ۱ماه و ۱۰ روز میشه بله تنفسم خوبه عملمم اصلا درد نداشت و فقط روحیم خوب ...

سلام عزیزم الان از عملتون راضی هستید؟جسارتا بینیتون گوشتی بوده یا استخوانی.. تنفستون اوکیه؟