2777
2789
نتیجه رو الان نمیشه دید ،اگه براش وقت بزاری و تربیت درست تو پیری میشه همه امیدت انگیزه ،،اینو الان ک ...

اینا همه درصدیه ،معلوم نیست خوبش میافته سمتت یا بدش

عزیزم 

بهترین کارو میکنی 

دنیا اصلا جای جالبی نیس 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نتیجه رو الان نمیشه دید ،اگه براش وقت بزاری و تربیت درست تو پیری میشه همه امیدت انگیزه ،،اینو الان ک ...

من همه کار برای خانوادم کردم مادی و معنوی وهیچ اسیبب و ضرری نداشتم همیشه ب نفع همه اعضای خانواده بودم ولی بنظرم ادم باید از زندگیش لذت ببره نه اینکه عمرتو بزاری ک یه نفرو تربیت کنی ک چیکار کنه؟

همیشه اعماق فکرم همین بوده اما وقتی شریک زندگیت احمق باشه کار سختی میشه

اره سخت میشه.ولی خب غیرممکن نی

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

آخرشم ولت میکنه میره پی زندگیش 

عصای پیری میخوای پول جمع کن تو آینده پرستار بگیر 

اون بچه گناهش چیه  که برای نگهداری از تو بدنیا میاد

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

بچه از این نظر که ادم تو پیری تنها نیس خوبه ولی به نظر منم ظلمه بچه آوردن تو این دنیا الان هیشکی راضی نیس ولی واسه بچه آوردن الکی میگن نه خوبه خیلی دنیا زیباست حالا دارن پاره میشن زیر مشکلاتا ولی....

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من همه کار برای خانوادم کردم مادی و معنوی وهیچ اسیبب و ضرری نداشتم همیشه ب نفع همه اعضای خانواده بود ...

زندگی خیلی پیچیدست ،و من نوعی تو این پیچ و خما کم اوردم ،بچه بیارم اونم درگیر میشه و من دیگه توان اسیبای اون رو ندارم 

بچه از این نظر که ادم تو پیری تنها نیس خوبه ولی به نظر منم ظلمه بچه آوردن تو این دنیا الان هیشکی راض ...

هر کی اورده پشیمونه ،نه به خاطر وجود بچه به خاطر مشکلات فراوون .و مسولیت سنگینش

زندگی خیلی پیچیدست ،و من نوعی تو این پیچ و خما کم اوردم ،بچه بیارم اونم درگیر میشه و من دیگه توان اس ...

بچه بدنیا نیار اگ نمیتونی روحی جسمی مادی تامینش کنی اینایی ک میگن بدنیا بیاد عرضه داشته باشه خودش صاحب همه چی میشه همش حرفه شرایط کشور رو ببین پاره هم بشی فقط با یه دنیا حسرت روز رو شب میکنی

آخرشم ولت میکنه میره پی زندگیش  عصای پیری میخوای پول جمع کن تو آینده پرستار بگیر  اون بچ ...

دقیقا هر کی با این تفکر بچه اورد همون بچه شد مار تو استین 

بچه از این نظر که ادم تو پیری تنها نیس خوبه ولی به نظر منم ظلمه بچه آوردن تو این دنیا الان هیشکی راض ...

دقیقا 

ظلم به بچه اس 

اگه خیلی خیلی پولدار  نباشید دیگه بدتر حتی من پولداری رو میشناسم که بدون قرص خواب  نمیتونه بخوابه دیگه وای بحال ما معمولیا 

بچه بدنیا نیار اگ نمیتونی روحی جسمی مادی تامینش کنی اینایی ک میگن بدنیا بیاد عرضه داشته باشه خودش صا ...

دقیقا الان عاقل شدم و همین چیزا مانع شده ،

اینا همه درصدیه ،معلوم نیست خوبش میافته سمتت یا بدش

حس مادری کردن تو ذات زنه،،،حتی دختران مجرد ب عشق حس مادری دوست دارن ازدواج کنن،چرا این‌طور نکاه نمیکنی ک بچه ی تو ،تربیت تو بشه امید بشه ناجی ،بشه اتفاق خوب دنیا،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
حس مادری کردن تو ذات زنه،،،حتی دختران مجرد ب عشق حس مادری دوست دارن ازدواج کنن،چرا این‌طور نکاه نمیک ...

اسی لطفا گول حرفای این خانومو نخور