2777
2789
عنوان

خخخخ چرا مهمان بالا شهر تهرانیه من اینطوریه 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 155 پست
عه تو رژیمی که با کلاسه ..اونم اگه با کلاس باشه ریچیم میگیره هیچی نمیخوره ..من جای تو بودم شام ابگوشت میزاشتم همیچن شلوار گل گل براش میزاشتم باصفا بشینیم کنار هم با مشت بگوبیم تو کله پیاز ..به به
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
ولی خدایی بعشی پولدارها خیلی خوووبن شانست بداخلاقش گیرت افتاده من یه دوستی داشتم بچه جردن بود ولی ماه بود مااااه همه خاطرات شیرین دانشگاه منو این دختر برام ساخت حیف که رفتن امریکا
ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخ ناز دو تا اتاق دارم خونم همش هفتاد متره ولى به قول این پیام بازرگانیه( لطفا با صداى نازک شده بخونین) خونه من کوچیکه ولىىىىىىىى خیلى با صفاست 😂😂😂
نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
البته همه اینطوری نیستن ولی بیشتر تازه به دوران رسیده ها اینجوری خودشونو میگیرن ..من یکی ومیشناختم انقدر صاف وساده بود که نگو کم کم ارتباطم باهاش بیشتر شد متوجه شدم چقدر پولدارن اینا کلا از زمان پدربزرگشون پولدارن
امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)