2777
2789
عنوان

دوستم ازدواج کرد 💃💃💃💃💃💃💃💃

266 بازدید | 17 پست

چهارماهه طلاق گرفته،شوهرش سریع دنبال دختر گشت،خیلی پکر بودم ولی ی پسر ثروتمند اومد خواستگاری دوستم😍😍😍😍😍زودتر از همسر سابقش ازدواج کرد 😁 دلم خنک شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ازدواج های عجله ای و بی تحقیق و فرصت طولانی مثل اینه از چاله دربیاد بیوفته تو چاه 

از قبلی راحت نشده سریع میرن سراغ بعدی

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
انشاالله که میسازن،شوهرش گفته بود ی پاپتی میاد زن مطلقه میگیره😅از اون جهت ثروتش خوشحالم کرد

الهی شکر که دوستت خوشبخت شد واقعا حقش بود چون دلشکسته بود. خداکنه همه ی خانم های مطلقه که دلشکسته هستن و مظلوم از زندگی پرت شدن بیرون، یه بخت عالی مثل دوست شما نصیبشون بشه. صد درصد که کار خدا بوده 😍😍 

انشاالله شما هم که آنقدر مهربونی و دلت پاکه خوشبخت و عاقبت بخیر بشی❤️❤️❤️

انشاالله که میسازن،شوهرش گفته بود ی پاپتی میاد زن مطلقه میگیره😅از اون جهت ثروتش خوشحالم کرد

ربطی نداره گلم نباید بخاطر حرص دادن شوهر قبلیش زود شوهر میکرد امیدوارم خوشبخت بشن

صلوات بفرستید ثواب صلوات ب اندازه قطرات باران بی شمار است