2777
2789

اولش ناخودآگاه میگفت تیکه کلام های منو

بعد که به روش آوردم گفت عه این تیکه کلام تویه؟! 

ازون روز بیشتر داره میگه

فازشو نمی‌فهمم 😆 آخه من بهش ابراز علاقه کردم بعد باهام کات کرد گفت از رابطه عاشقانه فراری ام بیا دوست عادی بمونیم

الان براچی همش تیکه کلام های منو میگه تو حرفاش اونم عمدی؟! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این زندگی چرا اینجوری شده 

دختر ابراز علاقه میکنه پسر نمیخواد 

میگه بیا دوست عادی بشیم 

این دنیا عوض شده بد هم عوض شدده

وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚                                           
این زندگی چرا اینجوری شده  دختر ابراز علاقه میکنه پسر نمیخواد  میگه بیا دوست عادی بشیم&n ...

آره، ولی طبیعت مرد اینه ک دوست داره دختر سخت به دست بیاره نه اسون

دختری ک عاشق شه از همون اول بازندس

مگه به بچه بودنه؟ وقتی کات کردین ینی سودی برای هم ندارین پس وقت همو تلف نکنین

آره به بچه بودنه

کی میگع سود نداره؟ ما کلی اطلاعات و حرفای خوب داریم که مثل دوتا دوست میتونیم به تبادل نظر بپردازیم

چون 18 سالته درکش برات سخته 

من 26 ام اون 30، جفتمون بالغ و عاقلیم

آره به بچه بودنه کی میگع سود نداره؟ ما کلی اطلاعات و حرفای خوب داریم که مثل دوتا دوست میتونیم به تب ...

پس عاقلو بالغی تو کاراش دنبال دوست داشتن علاقه نباش اگه فک میکنی چون از تیکه کلامات استفاده میکنه یعنی بت علاقه داره سخت در اشتباهی 

دوست داشتن ب اینا نیس هر ادم بالغو عاقلیم بود میفهمید اینو😊

آره به بچه بودنه کی میگع سود نداره؟ ما کلی اطلاعات و حرفای خوب داریم که مثل دوتا دوست میتونیم به تب ...

زندگی خودته عزیزم شما آتیش هم بزنیش من ناراحت نمیشم چون نمیشناسمتون. ولی به سن هم ربطی نداره چون خیلیا تو همین سن من الان بچه بغلشونه. متاسفم که حرف منو متوجه نشدین. ریپ نزن لطفا ممنون❤

پس عاقلو بالغی تو کاراش دنبال دوست داشتن علاقه نباش اگه فک میکنی چون از تیکه کلامات استفاده میکنه یع ...

اون منو دوست داشته باشه یا نه چه سود و ضرری به شما میرسه که انقد دنبال تاکید رو اینی که بگی من دارم اشتباه میکنم!؟ آها چون گفتم اینکه بعد کات با اکست قطع رابطه کنی بچه بازیع حرف حقی بود که به شما برخورد

راستش من عاشقشم و ازشم هیچ بدی ای ندیدم تا حالا و برامم مهم نیس حسش چیع چون من عشقمو معامله نکردم باهاش.... هدفم ازین تاپیک هم صرفا این بود بدونم چرا یکی این کارو میکنه 

زندگی خودته عزیزم شما آتیش هم بزنیش من ناراحت نمیشم چون نمیشناسمتون. ولی به سن هم ربطی نداره چون خیل ...

ازین به بعد کسی تاپیک زد سوال پرسید نیا افکار خودتو زیرش تراوش بده این ینی بلوغ