2777
2789
عنوان

خاطرات آشنایی با همسرتون

204 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

حوصلم سررفته 

بیایین ازخاطرات آشنایی با همسرتون رو تعریف کنید.واینکه چندبار همسرتون ازتون خاستگاری کردو بارچندم جواب مثبت دادین؟

باراول حس خوبی نسبت به همسرتون داشتین؟؟؟ 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

همکار بودیم

سپردن به من کار یاد بده...دیگه هرروز باید میدیدیم همو..بعدشم چت میکردیم...یهو بعد یه ماه پیشنهاد دوستی داد..منم خوشم اومده بود ازش..قبول کردم....چهار ماه بعدشم گفت بنظرم جدی کنیم این ارتباطو

الانم تو اتاق داره گیم میزنه🙂

پسر عمم بود اره از اول موافق بودم یه سال طولش دادن

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همکار بودیم سپردن به من کار یاد بده...دیگه هرروز باید میدیدیم همو..بعدشم چت میکردیم...یهو بعد یه ما ...

مبشه جسارتا بگید چه شغلی داشتید ؟

من ۳۲ سال و مجرد 😭💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
اون موقع تو املاک بودیم هر دومون منم 30 سالگی ازدواج کردم بنظرم واقعادیر نمیاد

اتفاقا من چون حقوق خوندم 

دوست داشتم یه مدت برم توی املاک کار کنم 

کنار درسم 

محیطش خوب هست ؟

اتفاقا من چون حقوق خوندم  دوست داشتم یه مدت برم توی املاک کار کنم  کنار درسم  محیط ...

هر جایی خوب و‌بد داره

خودت خوب باشی هیچ‌کس کاریت نداره

البته من همون موقع اومدم بیرون..ولی همسرم هست هنوز

دوستان میشه واسه منم دعاکنید من یه بار ازدواج کردم جداشدم😔😔

یه خاستگار سمج دارم ک مناسب من نیست و خانواده من مخالفن شدیدا

اما دلم واسه پسره میسوزه یکساله ک منتظرمنه یکساله ک ب پام مونده واسطه میفرسته

هی دائما زنگ میزد ازم فرصت میخ آیت و قربون صدقه من میرفت.

هرروز ب امید دیدن من میاد جلو مغازه من میشینه و منو نگاه میکنه و منم ازهمه جا بلاکش کردم. 

از همه بدتر اینه ک هم همسایه ایم و هم باباهامون پسرعمو هستن.میشه واسه خوشبختی دوتامون دعاکنید 

خداخیرتون بده

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

مبشه جسارتا بگید چه شغلی داشتید ؟ من ۳۲ سال و مجرد 😭💔

غصه نخور انشاءالله یه قسمت خوب گیرت میاد وخوشبخت میشی

الان من ک از شما کوچیکتره و جداشدم و لطمه روحی عاطفی خوردم بهتره یااینکه شما مجردین؟

نمازاول وقت چله سوره طه وحدیث کسا خیلی خوبه

مخصوصا نماز اول وقت ازخدا بخواه بهرینها نصیبت میشه .

منم واست دعا میکنم ک خوشبخت بشی عزیزم

غصه نخور انشاءالله یه قسمت خوب گیرت میاد وخوشبخت میشی الان من ک از شما کوچیکتره و جداشدم و لطمه روح ...

مچکر نازنین 🌹

انشالله خدا به دل شمام آرامش بده 

مچکر نازنین 🌹 انشالله خدا به دل شمام آرامش بده 

سلامت باشی