2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این خواستگار چیه

195 بازدید | 17 پست

آقای 35 ساله، اهل محلمون هست، خانواده خوشنام و خوبی هستن ولی رو خودش شناخت ندارم. لیسانس داره، تو جلسه اول مؤدب بود، یه خونه خوب داره تو محلمون و یه ماشین معمولی، اما کارش ضعیفه 8-9 تومن میگیره و هیچ قسط و قرضی نداره میگه قبلا کارش خوب بوده و این‌ها رو خریده و اینکه میگه یه دوسه سال بریم ساختمون پدرم تو یه واحدش بشینیم خونه خودمون رو بدیم اجاره تا کمک باشه. 

تو صحبت هم خیلی رک بود و همه برنامه ها واسه عقد و عروسی و میزان هزینه ها رو گفت 

حالا نظرنون چیه یا راهنمایی دارین! فعلا یه جلسه اومدن تا اگه اول اوکی بودیم بیشتر آشنا بشیم.  

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

همه چیش اوکیه الا اون ساختمون پدر

اصلااااا با خانواده شوهر یجا زندگی نکن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق چطوره؟

اختلاف سنی تون چی؟

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
شرایط خودتون چطوریه 

من شاغلم 7تومن در ماه و یه خواهر دارم و دوتا برادر و بچه آخرم، وضع مالیمون خوبه اما یکی دوپله از این آقا پایین تر 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

خب جلسه اول رو رد کنین هم قرار نیست که به زودی عقد کنین؟؟اگه عجله ای نست و خونواده ها بد نمیدونن یه چند ماه رفت و امد کن با خودش و خونواده ش تا دستتون بیاد میارزه یا نه

اخلاق چطوره؟ اختلاف سنی تون چی؟

آدم جدی بود و میگفت دونگرا هست 

من نزدیک 24

حداقل یک سال باید باهاش دوست باشی تا بشناسیش اینجوری هیچ شناختی ازش پیدا نمی کنی

حالا ایشون سنتی اومده خواستگاری چیکادش کنم 😁😁😁

آدم جدی بود و میگفت دونگرا هست  من نزدیک 24

اختلافتون یکم زیاده روش فک کن

شما بشه ۳۰ سالت اون ۴۱ سالشه!

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
به جز قسمتی که قراره برین واحد پدرش بقیش اوکی بود نمیشه واحد پدرش رو بدین اجاره اجاره اونو بگیرین شم ...

اتفاقا در موردش گفتم فرمودن یا یه واحد یا 100 میلیون کمک اما خونه خودش بزرگتره و میتونه 700 رهن بده

خب جلسه اول رو رد کنین هم قرار نیست که به زودی عقد کنین؟؟اگه عجله ای نست و خونواده ها بد نمیدونن یه ...

میگن چند ماه محرم باشیم و بعدش عقد مثلا 6 ماه؟ 

در مورد حقوقش چی با خونه و ماشین این حقوق خوبه؟ 

اختلافتون یکم زیاده روش فک کن شما بشه ۳۰ سالت اون ۴۱ سالشه!

لامصب همیشه خواستگار زیر ده سال نداشتم، یه کم تپلم 😁 و 28 میزنه قیافم