2777
2789
عنوان

شما شیک بودن رو چجوری میدونید؟

606 بازدید | 17 پست

شما شیک بودنو توی چی می‌بینید؟ 

درکل ی آدم چجوری باشه باشه بهش میگید شیک و باکلاس و با نظاکت

خدایا شکرت بابت داشتن دخترم 👶🏻🩷 عمر مامان بی صبرانه منتظر دیدار باهاتم قول بده سر وقت و صحیح و سالم بیای پیشم قشنگم 🌝🍒 تاریخ. ¹⁴⁰²,⁶,¹⁷

هم تو لباس هم تو چهره هم تو رفتار

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

مثل من باشه

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی که طرز صحبت کردن یه شخص مناسب با پرستیژش باشه خوش استایل باشه و مرتب باشه حتی اگه مد روز نباشه 

خوشبو و تمیز باشه 

راجب هر چیزی اظهار نظر نکنه 

متین و موقر باشه 

اهل غیبت و حرفای بیخود نباشه 

برای خودش چهارچوب فکری داشته باشه 

من بهش میگم باکلاس این نظر منه و سعی میکنم رعایت کنم 

اهل غیبت نباشه 

اهل پز دادن نباشه 

لباس هاش مرتب باشن 

بوی عطر و اسپری بده  

مهارت های درست حسابی بلد باشه 

شاغل باشه (نه هرجایی) کارمند نباشه ترجیحا 

دل کسی رو نشکنه 

سوالات خصوصی نپرسه 

دو رو نباشه 

به نظرات بقیه و انتخاب و سلیقه شون احترام بگذاره 

اهل کنایه و طعنه نباشه 

انتظار بیخود از بقیه نداشته باشه 

مقتدر باشه 

کتاب خونده باشه 

روابط اجتماعی و فن بیان خوبی داشته باشه

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

هم تو لباس هم تو چهره هم تو رفتار

چهره ک دست خود آدم نیس🤦‍♀️

خدایا شکرت بابت داشتن دخترم 👶🏻🩷 عمر مامان بی صبرانه منتظر دیدار باهاتم قول بده سر وقت و صحیح و سالم بیای پیشم قشنگم 🌝🍒 تاریخ. ¹⁴⁰²,⁶,¹⁷
چهره ک دست خود آدم نیس🤦‍♀️

کاملا درسته ولی بعضی ها کلا چهره شیکی دارن منظورم زیبایی نیست منظورم خاص بودنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
کاملا درسته ولی بعضی ها کلا چهره شیکی دارن منظورم زیبایی نیست منظورم خاص بودنه

من دماغم رو مخمه و هزینه عملش ندارم 

من دماغم رو مخمه و هزینه عملش ندارم 

شاید خودتون این حس رو دارید ولی اگر واقعا نیاز به عمل داره میتونید فعلا با آرایش درستش کنید