2777
2789
دقیقا منم  تازه بعدشم یه مصاحبه کرده بود عملا به مردم توهین کرد یه چیزی شبیه این گفت که مردم د ...

مثل شامپوی گرون که خیلی خوبه ولی با آب قاطی شه کیفیت لازم رونداره فیلنامه خوب رو با کش دادن باموسیقی وحرکات آهسته خراب کرده به شعورمردمم توهین میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازیگراش کیا بودن؟ 😂

یه مشت چرت وپرت یه مرده بود تومسافران بازی میکرد آدم فضایی بود همون که می‌گفت تماس فرت اون مرده بود که پاش تو گچ بود لامصب بایدمیدیدیش گوشی مخفی داشت دوس دختر داشت 😂😂😂

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
یه مشت چرت وپرت یه مرده بود تومسافران بازی میکرد آدم فضایی بود همون که می‌گفت تماس فرت اون مرده بود ...

اها فهمیدم حسن معجونی رو میگی

پیدا میکنم و میبینم 😂😂😂

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
اها فهمیدم حسن معجونی رو میگی پیدا میکنم و میبینم 😂😂😂

سریاله من اون قسمتشودیدک افتضاح بود

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
عکس نمیاد برام 🥲

بیااینم لینک https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۷۰۹_۱۹۰۳۳۶_m2yo.jpg

ممنون 😂😍

هی نکاکنی میفهمی چه فیلم بدیه یه قسمتشودیدک همشسششش توبیایون بودن ولی ازحق نگذریم یبارم درتوالت عمومی پیاده شدن

😂😂😂

خخ