یک سوال دارم .
فقط سوال از کیک ساده اسفنجی.
موادش را میگم چرا باد نمیکنه .
تخم مرغ سه عدد
ارد بربری یکو نیم لیوان
پکینگ پودر یک قاشق چاییخوری
دو سه قاشق اب
وانیل یک قاشق
شکر نصف لیوان
روغن نمیزنم
تخم مرغ را جداا کامل بهم زده .
ولی پف نمیکنه .
یک خانمی میگفت من با یک قاشق غذاخوری سه لیوان ارد و سه تا تخم مرغ و شیر مایه کیک را رقیق کرده مثل سوپ کلی کیکش پف کرده .
البته ببخشید مزاحم شدم .ممنون میشم توضیح بدهید.
فقط همین سوال کوچکه