2777
2789

پسرم دوسالش کامله کامل حرف میزنه امروز بازش گزاشتم بردمش دستشویی هر یکی دو ساعت موفق بود. ولی خودش نگفت اصلا. خودم بردم. چند بار که اصلا جیش نکرد چند بارشم  جیش کرد . حالا میخوام ببینم چند روز طول میکشه از این مرحله به مرحله بعد بره یعنی خودش اطلاع بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا حالا ها کار داری البته بستگی به همکاری می نی هم داره ،فقط هیییچ وقت عواش نکن کم کم یاد میگیره پ ...

سر جیش که دعواش نمیکنم ولی از تو دسشویی نمیاد بیرون به همه چیز ور میره اعصابم بهم میریزه 

۳ روزه یاد میگیرن تجربه ی من از دو تا بچه

همون دوسال بودن بچه های شما؟ 

پسر من از یکسال میگفت جیش کردم کامل متوجهش هست 18 ماهگی امتحان کردم ولی معلوم بود آماده نیست تو دسشویی جیش می‌کرد می‌آوردم بیرون دوباره تو خونه جیش می‌کرد ولی الان تا دوساعتم میشه که نره. 

همون دوسال بودن بچه های شما؟  پسر من از یکسال میگفت جیش کردم کامل متوجهش هست 18 ماهگی امتحان ک ...

دخترمو دو ماه تقریبا قبل از دو سالگیش گرفتم و پسرمو ۲ سال و نیم بود گرفتم

حوصله کن عزیزم تازه روز اوله

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40