2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد طلاق بگیرم...

745 بازدید | 16 پست

و تنهایی زندگی کنم 

منتظرم شاغل شم تا دو سال دیگه بعد یه فکری به حالم کنم 

دیگه قید ازدواج رو میزنم تنها زندگی میکنم 

ولی دخترم چی؟😭

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم  بعضی رفتارهای همسرم  و اینکه خیلی دوست دارم تنها باشم  بدم میاد از زندگی ...

با این حساب چرا ازدواج کردی عزیزم ؟

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

منم خیلی دوس دارم جدا شم ولی میترسم نمیدونم چطور به خانوادم بگم از حرفه مردمم خیلی میترسم شوهرمم خیلی شره میگه بعد طلاق اذیتتون میکنم با بابات جنگ میکنم ماشینشم آتیش میزنم بگه یه کاریو حتما انجام میده نمیدونم چکار کنم نمیخوام حرمت موی سفید پدرم شکسته شه😭😭😭

جدیدا اینطور شدم

باید بری پیش روانشناس 

دست بزن داره ؟ کتک می‌زند ؟ 

خودت گفتی احترام مادرت هم داره 

بنظرم فقط یکم خسته شدی 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

تو چرا

خیلی اذیتم میکنه هیچ جا باهام نمیاد نمیزاره بچه دار شیم به شدت بددهنه مدام تا چیزی میشه به خانوادم فوش میده جلوی اونا هی بحث میکنه حرف میزنه بودو نبوده من تو زندگیش اصلا اصلا مهم نیس😔

سلام عزیز خوبی ؟؟

من الان داشتم تو اینترنت میگشتم 

به طور اتفاقی تاپیک تو رو دیدم بعدشم اومدم که بهت پیام بدم ...

خوب عزیز اگه یادت باشه سال ۱۴۰۱...یک تاپیکی زده بودی که همسرت بعد از شش سال ازت پرسیده که اونو دوست داری یا نه 

و تو هم بدون شک گفتی که اره دوست دارن و اگه به قبل هم برگردم باز تو رو انتخاب میکنم ....

خوب الان مگه چی شده که به همون مردی که عاشقش بودی الان قصد داری ازش جدا بشی ؟؟

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)