2777
2789
عنوان

برای جای خصوصی چه مومی یا وکس چی کلاا راهنمایییی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 21 پست
موم سرد یا گرم؟ همشو میبره ؟ 

موم سرد داخل تابه کوچیک اب میزیزم موم رو داخل اون قرار می دم گاز رو کم می کنم اب داع که شد موم هم گرم میشه مواظب باس نسوزی باچوب بستنی میکسم به پام از بالا به پایین روش دستمال میندازم از پایین به بالا می کشم 

خوب یه ماه بعد همین کارو میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا تهیه کنم قیمتش چنده تقریبا و اینکه چجوری استفاده میکنند

یک کیلوش ۲۵-۳۰تومن هست. 

از عطاری معتبر. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

از کجا تهیه کنم قیمتش چنده تقریبا و اینکه چجوری استفاده میکنند

باید با اب گرم خیس کنی. 

اندازه یکی دو پیمانه بریز، اب گرم رو باز کن، داغ بشه. خیلی اب رو کم کن، اروم اروم اب بریز،  هم بزن. 

خیلی سفت نباشه که مخلوط نشه.  خیلی هم شل نباشه که تاثیر نداره. 

غلظتش رو چشمی باید جور کنی. 

بعد روی بدنت با کاردک(قسمت صافش) بکش،  حتما هم دستکش بپوش.  بذار دو سه دقیقه بمونه.  یه حالت خمیری میشه و روی پوستت حس سنگینی داری. 

با لبه ی تیز کاردک روی بدنت بکش، همه موها تمیز میشن. 

بعد هم با اب بشور بره. 

حتما یادت باشه،  زیاد نذاری بمونه که میسوزونه. 

کاردک هم پلاستیکی هست و مخصوص نوره هستش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یا خدا سخته پس 😢

یکی دوبار بذاری،  عادت میکنی. 

منم شده دستم،  پام سوخته اما قلقش اومده. دستم. 

نه شل باشه و نه سفت. 

حس سنگینی داشتی روی پوستت باید تمیزش کنی.