2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد خانواده همسرتو پیشش نگو یکی از راز های موفقیت من تو زندگیمه الان دیگه واقعا حرفا برخورداشون برام بی اهمیته نه خوب خانوادشو میگم نه بد البته بعضی وقتا خودشیرینی میکنم مثلا میگم حال خواهرتو پرسیدی بهش زنگ بزن از این حرفا 

همسرم به شدت هوامو داره

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

واقعا  سخته نیست

سخته ولی چاره ای نیست.وضع مالیمون خوبه وبشدت دست ودلبازه خودمم کارمیکنم هیچی کم نمیذاره برامون همه ی زندگی ها همینه هرکسی یه جا میلنگه همه تکمیل نیستن.خوبی هاش بیشترازبدی هاشه.خانوادش دوستم دارن مخصوصا جاریم وبرادرشوهرم

اصلا اهل گله گی و غیبت جلو همسرت نباش 

و درونت رو بزرگ کن و هر حرفی ناراحتت نکنه 

حلال کن استارتر آشوبم 

من شش ماهه مشکلاتی زیادی دارم 

خواهش میکنم دعا کنید برای حفظ آبروم و زندگیم، اینکه همسرم طلاقم نده و آرامشمون برگرده و مشکلاتم ختم بخیر بشن،الهی آمییین 🥺🥺🙂یارب کمکم کن

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

خب چکار خانوادش دارید همونطور که خانم خانوادشو دوستداره پسر هم خانوادشو دوستداره. اگ‌حرفی میشنوی نادیده بگیر چون تو با شوهرت زندگی میکنی. قرار نیست به هر کنشی واکنش نشون بدیم این برا ارامش خودمون عالیه.... 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
اصلا اهل گله گی و غیبت جلو همسرت نباش  و درونت رو بزرگ کن و هر حرفی ناراحتت نکنه  حلا ...

الهی مشکلت حل شه به امید خدا شوهرتم طلاقت نده به خودش بیاد من نمیدونم مشکلت بد شوهرت چیه هر چی هست حل بشهاز ته قلبم دعات کردم