2777
2789
عنوان

شوهرم پیش بچه ها تومان زد توسرم

993 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها دیروز آماده شدیم بچه ها روببریم پارک اونا با شوهرم جلوتر رفتن،منم آماده شدم که برم ،نشستم توماشین بعد شوهرم منو که دید محکم زد توسرم یه عالمه حرف زشت هم بهم زدبخاطر اینکه میگفت مانتوت کوتاه هست،من همیشه اونجوری میپوشم اون مانتو هم توخونه چند بار جلوش پوشیدم ونشونش دادم،ولی دیروز خیلی ناراحت شدم ،منم پیاده شدم ودیگه باهاشون نرفتم وبرگشتم خونه ،حالا از دیشب باهاش قهرم وحرف نمیزنم،حالم ازش بهم میخوره خیلی دلم شکسته، اینم بگم مانتوم از این شومیز چهارخونه لنین هایت مانتو بدی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه کل بازار شده شومیز ، مانتو دیدی سلام منم به فروشنده اش برسون

تازه مانتوشلوارای اداری رو کردن کت شلوار این چه آشفته بازاریه بابادشاید یکی نمیخواد اونطوری بپوشه 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

به نظرم دنبال بهونه بوده 

والا من اینجا انقدر تاپیک ناراحت کننده و.... میخونم 

بعد چند وقت همون کاربر تاپیک میزنه که خیانت شوهرم لو رفت 

آخرش به این نتیجه میرسم مردایی که خیانت میکنن مثل سگ میشن و پاچه میگیرن 

آدم ازدواج نکنه خیلی خوشبخت تره تا این جور شوهرا 

تو هم باید میزدیش و جواب توهین هاشو میدادی

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
مانتو کوتاه تذکر داره نه زدن  متاسفم براش

میدونی چیه خودم مانتو رودوختم چند بار هم نشونش دادم،حتی روز قبلش هم پوشیده بودم تنم برا بیرون،فکر نمیکردم اینجوری برخورد کنه

تو رفتی تو خونه اونم برگشت یا رفت پی خوش خوشانش 

اخ چقدر حرصم میگیره از این مردایی ک نمیزارن زن راحت باشه فک میکنن صاحاب زنن 

من بودم میگفتم من تو ماشینم همراه خودتم این مانتو روهم بار اولم نیست ک میپوشم داری پاچه میگیری 

از کجا ریختی بهم ومیسوزی ک داری سر من خالی میکنی هان 

اهایی شمایی ک اینو میخونی ،،اگه مث من هنوز یه کوچولوی خوشگل نداری از خدا میخوام هم ب شما بده هم ب من 🤗🙏🏻
به نظرم دنبال بهونه بوده  والا من اینجا انقدر تاپیک ناراحت کننده و.... میخونم  بعد چند و ...

مرد رو که نمیتونی بزنی وحشی تر میشه،از این زورم میاد که ادعاش هم میشه که آدمه،