2777
2789

تشریفات تالار گفته ظهر برای من بیارید 

من و مامانم ک از ۹ ارایشگاهیم 

ب ی سری تشریفاتیا زنگ زدم گفتن الان دیره باید زودتر میگفتی ما پریم و اینکه یهویی شد قرار بود کسی درست کنه و کنسل شد

حالا سوال من اینه اگ آخر شب ده اینا نون بگیرم لقمه بگیریم عقد هم ساعت ۵ ۶عه خشک میشه بنظرتون؟

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ِسلام عزیزم نون پنیر سبزی اونم تو عقد با هم جور در نمیادا 

سر سفره عقد ما میزاریم 

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

درست کن شب قبل تو ظرف در بسته و کیپ بزار ظهر هم بده پدرت یا دوستی کسی ببره تالار

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

نون پنیر سبزی؟  

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
درست کن شب قبل تو ظرف در بسته و کیپ بزار ظهر هم بده پدرت یا دوستی کسی ببره تالار

اره فکر خوبیه

نه تو پلاستیک فریزر تازه میمونه، حتما هم داخل یخچال بذارین  هوس کردم

مرسی حتما