2777
2789

بلند مدت طلای بدون اجرت ، کوتاه مدت سکه 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلند مدت طلای بدون اجرت ، کوتاه مدت سکه 

اتفاقا سکه رو برای بلند مدت باید بخرید که ضرر نکنید 

دایی من خودش طلا فروشی داره حرف دایی ام هست

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
اتفاقا سکه رو برای بلند مدت باید بخرید که ضرر نکنید  دایی من خودش طلا فروشی داره حرف دایی ام ه ...

سکه حباب زیاد داره . خوبیه سکه اینه که فاکتور نمیدن برای فروشش هم فاکتور نمیخوان اما طلا حتما لازمه فاکتور

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

سکه حباب زیاد داره . خوبیه سکه اینه که فاکتور نمیدن برای فروشش هم فاکتور نمیخوان اما طلا حتما لازمه ...

بله این هست ولی اگر بخواید زود بفروشید امکان ضرر هست 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

طلا دست دوم برای سرمایه بهتر از طلای نو هست 

یا طلای آب شده

بله این هست ولی اگر بخواید زود بفروشید امکان ضرر هست 

فکر نمیکنم سکه ضرر داشته باشه ، سال قبل این موقع ربع سکه زیر پنج تومن بود ، الان ده و خورده ای هست . پس اگر کسی اون موقع میخزید و الان میفروخت ضرر نمیکرد

فکر نمیکنم سکه ضرر داشته باشه ، سال قبل این موقع ربع سکه زیر پنج تومن بود ، الان ده و خورده ای هست . ...

ولی امکان ضرر هست ما چند ماه پیش سکه خریدیم قیمت روی ۳۵ میلیون بود الان سکه خیلی اومده پایین ولی اگر بخوایم دراز مدت نگاه داریم بعد بفروشیم ضرر نمی کنیم‌ولی الان بله

دایی من ۱۶ سال طلا فروشی داره خود ایشون به ما گفت اگر کوتاه مدت می خواید بفروشید سکه نخرید

ممنونم ولی اینجا کسی نگفت دلار چرا؟؟؟؟

بعضی ها میگن احتمال داره دلار از بازار جهانی به عنوان پول بین المللی حذف بشه و ارزشش کم بشه