2777
2789
عنوان

خواهشا جواب بدید اگه کسی میدونه

618 بازدید | 9 پست

من رفتم دکتر بهم قرص اندامین ۴ که زیرش نوشته اندانسترون گرفتم برای تهوع بارداریم بخورم

تقریبا یکماه این قرص و خوردم

تموم که شد همسرم و فرستادم داروخانه برام از همین قرص بخره بیاره که داروخانه بهش یه قرص داده که زده انستین ۴ بعد زیرش نوشته اندنسترون

دو به شک شدم حسابی این دو تا فرقشون چیه ؟نگرانم بخورم نخورم

کسی اطلاعی داره؟ممنون میشم جواب بدید

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...

یه پیجی هست توی اینستا مال یه دکتر داروسازه. خیلی مهربونه و جواب میده به اینجور سوالا توی دایرکت. بدمش بهت؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هردو نوشته اندانسترون؟ پس یکیه.  شرکتها با هم فرق میکنه.  اما چون بارداری بهتره از داروخون ...

از یه داروخانه پرسیدم گفت همون اندنسترونه

فقط این خط داره قرصش 

اون قبلیه سبز زنگ بدون خط بود

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...
ممنون میشم

daroosaze_man

پیجشم فالو کن که کار از محکم کاری عیب نمیکنه 🤭🤭

خانم دکتر مهربونیه. یه استوریاشو ریپلای کن و سوالتو ازش بپرس. خیلی گُله

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم