2777
2789
عنوان

کارنامه نهایی اومد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 83 پست
تک ماده وقتی که نمره برگت هرچی بود و سالانت بالای ۷ بود قبول میشی ولی اگه سالانه بالای ۱۰ و نمره بر ...

اقا توروخدا یکی بگه چخبره

همه درسارو قسمت بدون ضریب مال من یا ۱۰ یا ۹ 

باید قسمت با ضریب وارد کنن؟ ینی چی😭همشم ناتمامه

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پایانی نوبت دوم نه هنوز  میگم چی میشه خودشون درست میکنن یا نه؟

بابا تو کله سحر پاشدی الان منگی نمیدونی چی‌میگی داوش گلم وقتی پایانی نوبت دوم نزده ینی هنوز نمرات نهاییت نیمده اون هم  ک داری میبینی نمره سالانته نه نهاییت😐بیخیال برو بخواب اون ۴ تا هم‌ک میگی‌زده قبول خب درسای داخلیه ک وارد شده نمرات ترم‌دومشون🤦‍♀️

اقا توروخدا یکی بگه چخبره همه درسارو قسمت بدون ضریب مال من یا ۱۰ یا ۹  باید قسمت با ضریب وارد ...

بابا پایانی نوبت دوم نیمدهههه هنوز و جمع نشده باهاشون معدلم‌الکی زده بدون جمع بستن برید بخوابییدد دیگگگ

بابا پایانی نوبت دوم نیمدهههه هنوز و جمع نشده باهاشون معدلم‌الکی زده بدون جمع بستن برید بخوابییدد دی ...

اخه خوابشون نمیبره اونا تازه دیدن ما از دیروز دیدیم🤦🏼‍♀️

بابا پایانی نوبت دوم نیمدهههه هنوز و جمع نشده باهاشون معدلم‌الکی زده بدون جمع بستن برید بخوابییدد دی ...

این معدله خب لشتباهه من تهش معدلم یازده شه چرا نوزده زده

نیمتونم بخوابم

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

این معدله خب لشتباهه من تهش معدلم یازده شه چرا نوزده زده نیمتونم بخوابم

ببین پیام های تاپیک از اول بخون ، اگرم متوجه نشدم اشکال نداره ، فقط بدون اشتباهه درست میشه

میگم بت نیمده نمرات هنوز جم نکردن تو کارنامه معدل ۱۹ هم واسه ترم یکاته ک‌جم زدن و مستمرات 

الینا میگم برای من مدیریتمم زده نا تمام بعد زده ۱۰ یعنی مدیریتمم نمره کتبیم وارد نکرده؟