2777
2789
عنوان

خیانت و جدایی

580 بازدید | 30 پست

سلام

من دوساله عقدم ب دلایلی دارم از نامزدم جدا میشم 

اون چندین بار پیام داده ک که برگرد و فلان 

اما من تو این مدت که از هم جدایم امتحانش کردم و دیدم دوست داره وارد رابطه بشه و سک س کنه یعنی طلاق نگرفته حاضره وارد رابطه دیگه بشه ولی هنوز طلاق نگرفتیم تو مرحله طلاقیم 

دلایل طلاقمم خساست شدید که حتی پول هم بهم نمیده و دخالت هست الانم که خیلی راحت دوست داره خیانت کنه😞 اخرشم بهم میگه تو شکاکی 

این ادم درست میشه یا همیشه همینجوری میمونه؟۳۲سالشه

خب بهش میگی خسیس اون چی میگه

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا درست نمیشه اصلا ابدا فقط خودتو حروم میکنی تا اخر عمرت همینطوری میمونی ، اگر الان طلاق نگیری مطم ...

خیلی مشکلات دیگه داره  چنبار اومد التماس کرد نفرینم گرد ک تاوانشو پس میدی ولی خودش خواست ک کار ب اینجا برسه

خب بهش میگی خسیس اون چی میگه

اصلا قبول نمیکنه ک خسیسه کلا خانوادگی خسیسن  پولدارم هستن تازه اخرشم میگه تو ک خسیس نیستی پول داری بدی ب من واسه یه جهاز خریدن پدرمنو سوزوند🥲 سرکوفت زیاد میزنه ک تو هیچی نداری و با نامزدی با من رسیدی ب گنج 

۷سال خواستگارم بود 

اصلا قبول نمیکنه ک خسیسه کلا خانوادگی خسیسن  پولدارم هستن تازه اخرشم میگه تو ک خسیس نیستی پول د ...

بهترین کارو کردی پس 

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......

ی خیانتکار هیچوقت درست نمیشه ۶سال بایکی بودم بهم خیانت کرد یکسال کات بودیم هی میگف عاشقتم بدون تو نمیشه هی ولی خیانت میکرد آخرش فهمیدم این آدم درست نمیشه اونم همین سن داشت رهاش کردم