2777
2789
عنوان

عمل کیست گردن بیمارستان طالقانی

1638 بازدید | 17 پست

سلام.داداشم ۱۵ سالشه فردا جراحی گردن داره  اخه کیست داره

کسی انجام داده از اشنا هاتون ؟سخته؟

راستی بیمارستان طالقانی خوبه،؟ دکترش اقای موحدی   هستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم نرفتم که بدونم‌چه کیستیه  مادرم رفته بیچاره استرس داشته نپرسیده چیه فقط گفته چیز خطر ن ...

عزیزم نگران نباش منم روی گردنم داشتم عمل کردم عملش سخت نیست ولی چون روی گردنه دقت میخواد

بعدشم زیاد اذیت نمیشه فقط تا چند روز شاید درد داشته باشه با مسکن حل میشه و پانسمانش عوض بشه بعد که بخیه ها رو کشید دیگه مشکلی نداره وشاید تا چند مدت جای بخیه ها کمی اذیتش کنه موقع خوابیدن ولی جوری نیست که غیر قابل تحمل باشه درکل نگران نباشید ایشالا که بسلامتی عمل میکنه🍃🌟

عزیزم نگران نباش منم روی گردنم داشتم عمل کردم عملش سخت نیست ولی چون روی گردنه دقت میخواد بعدشم زیاد ...

انشالله تنتون سلامت باشه.ببخشید بعد چند روز بخیه هارو باید کشید؟  اگه نکته ای هست برای مراقبتش میشه بگید 

داداشم خیلی درد خیزه از الان من لرز کردم 

انشالله تنتون سلامت باشه.ببخشید بعد چند روز بخیه هارو باید کشید؟  اگه نکته ای هست برای مراقبتش ...

فکر کنم  بعد 10روز بود حالا دیگه دکتر و پرستارا بهتون میگن

متاسفانه چیز خاصی یادم نمیاد ولی حتما دکتر اگه مراقبت خاصی لازم باشه بهتون میگه