2777
2789

توروخدا این دعا رو امشب با دلای پاکتون برام بخونید

اختلاف منو شوهرم حل بشه

شوهرم لجبازهههه و الان با سه تا بچه خونه پدرمم

شاید دلای شما زودتر بگیره

شاید دلای شما پاک کتر از من باشه 😔

لطفاااااا عاجزانه ازتون میخام برام این دعارو بخونید

یا کاشِفَ الکَربِ عَن وجهِ الحُسَین 

اِکشِف لی کَربی بِحَقِ اَخیکَ الحُسَین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم عزیزم الهی عاقبت بخیر و خوشبخت باشین 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
ان شاالله که مشکلتون به کل حل بشه عزیزدلم ولی اگه واقعا اذیت میشین جدا شین! درسته که ۳ تا بچه داریم ...

شاید مشکل حادی نباشه 

بعدم برای جدایی امکانات رفاهی نیازه از قبیل خونه و شغل و پرستار بجه تا ایشون بتونه بره سر کار خرج بچه ها در بیاره 

طلاق گزینه مناسبی برای هر کسی نیست

شاید مشکل حادی نباشه  بعدم برای جدایی امکانات رفاهی نیازه از قبیل خونه و شغل و پرستار بجه تا ا ...

چی بگم والا هرکی یه نظری داره 

ولی زندگی بدون آرامش به درد نمیخوره اصلا

هیف نیست آخه ... 

چی بگم والا هرکی یه نظری داره  ولی زندگی بدون آرامش به درد نمیخوره اصلا  هیف نیست آخه .. ...

راستش بعد جدایی سختیای زیادی رو دوش یه مادر تنها بدون پشتوانه مالی و عاطفی 

برای همین حیفه برای زندگی متاهلی ات نجنگی و زود از دستش بدی 

تازه حتی اکه یه بچه هم بود راحتتر بود ایشون سه تا بجه داره کی از بچه هاش مراقبت کنه تا بره سر کار؟رسما زیر فشار این همه مسئوليت پیر میشه 

اصلا شاید همسرش بچه ها رو ازش بگیره یه مادر بدون بچه زندکی براش نمی‌مونه رسما میشه عین یه ربات ک صبح ب شب میرسونه

راستش بعد جدایی سختیای زیادی رو دوش یه مادر تنها بدون پشتوانه مالی و عاطفی  برای همین حیفه برا ...

اصلا اینطوری نیست همین حرفا رو میزنیم که میگن زنا ضعیفن !

زن اونقدر باید قوی باشه که برای آرامش و امنیت خودش و بچه هاش همه کار کنه نه که کم بیاره و بگه نمیشه 

بله با این حرفتان موافقم اگه یه بچه بود دو تا بچه دیگه فشار روانی نداشتن دیگه ، می‌دونین بچه ها سر این دعوت و قهرا و ... چقدر فشار روانی و عصبی تحمل میکنن شاید به زبون نیارن ولی در آینده به افراد افسرده و ... تبدیل میشن 

اصلا اینطوری نیست همین حرفا رو میزنیم که میگن زنا ضعیفن ! زن اونقدر باید قوی باشه که برای آرامش و ا ...

قشنگ من خودت مادر شدی؟ طلاق بدون بچه راحته اما وقتی بجه هست کلی انرژی از مادر گرفته میشه 

انشالله ک عاقبت بخیر شی و هرگز همچين حسی تجربه نکنی اما یه مادر یا حامی خیلی قدرتمندی داره یا پول زیاد ک بتونه با وجود بچه جدا بشه

اونم تو این گرونی 

قشنگ من خودت مادر شدی؟ طلاق بدون بچه راحته اما وقتی بجه هست کلی انرژی از مادر گرفته میشه  انشا ...

شایدم حق با شما باشه من فقط نظر شخصیمو گفتم ان شاالله که زندگیشون به آرامش برسه و خوش باشن ۵ نفری