2777
2789
عنوان

یه سوال مهم دارم ولی صادقانه جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 35 پست
چطوری خوشبخت

منو خواهرم خیلی دوست داشتیم داشته باشیم اگه داشتیم خیلی خوشبخت می‌شدیم واقعا .

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
معلومه ازاون خواهرشوهرایی    

یه خاهر شوهر زخم خورده

بخدا همه خاهر شوهرا بد نیستن همه عروساهم دختر پیغمبر نیستن

ماله ما دیو دو سره ....

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله ما آنقدر زن داداش بزرگمو دوست داشتیم که شوهر من مسخره می‌کرد میگفت انقدر جان جان بهش نگین جو گ ...

من خیلی دوست دارم بدونم از زنداداشام خیلی میپرسم ولی نمیگن چیزی

ادامه نداره برام جالبه تو دنیا همه مادر خودشون بهترین مادرشوهر میدونن خودشون و بهتر خواهرشوهر 

برای من که اینجوری نیست 

ما چهار تا خواهریم تنها منم که به حق نظر میدم و خیلی وقتا طرفدار عروس هستم و یا به خواهرام و مادرم تذکر میدم که چه رفتاری داشته باشن بااینکه من از همه کوچیک ترم 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

میگه خواهرشوهرم از دماع فیل افتاده. مادرشوهرم را هم خودم نفرین کردم که فوت کرد. کلا هربلایی سرهرکدومشون بیاد حقشونه و حاصل نفرینای گیرای منه. خوب کردم که خونه و ماشین و بچه ها را از شوهرم گرفتم طلاق گرفتم پرتش کردم از خونه بیرون. اینا هم حاصل نفرینای مادرم بود.

عروس ما واقعا این طوری بود و حالا داداشم تو خونه فامیل سرگردانه

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
یه خاهر شوهر زخم خورده بخدا همه خاهر شوهرا بد نیستن همه عروساهم دختر پیغمبر نیستن ماله ما دیو دو س ...

آره ولی اینجا همه عروسا رو مظلوم میدونن و مادرشوهر خواهرشوهر و زندگی خراب کن

من خیلی دوست دارم بدونم از زنداداشام خیلی میپرسم ولی نمیگن چیزی

نگران نباش زمانش برسه زیرآب هم دیگه رو میزنن به ماهم زنداداش کوچیکم گفت پیگیر شدیم فهمیدیم به احتمال قوی گفته

میگه خواهرشوهرم از دماع فیل افتاده. مادرشوهرم را هم خودم نفرین کردم که فوت کرد. کلا هربلایی سرهرکدوم ...

ای بابا ما با عروسامون مشکل نداریم ولی عروسمون با داداشم کمی اختلاف دارن و هیچوقت نفهمیدم مقصر کیه هر گدوم که حرف میزنه آدم میگه حق با اونه