2777
2789
مسخره میکنی عزیزم؟  یعنی الان برم بگم 200 وام میخام بهم میده اونم دو درصد؟

نه چرا مسخره کنم تمام کاراشو بدون نیاز به مراجعه به بانک انجام میدی اینترنتی وام می‌گیری کمتر از ۲۴ ساعت به حسابت واریز می‌شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا مسخره کنم تمام کاراشو بدون نیاز به مراجعه به بانک انجام میدی اینترنتی وام می‌گیری کمتر از ۲۴ ...

میشه یکم توضیح بدین.من کارت رسالت دارم وگردش حساب دارم.میخام ببینم چقدر وام به من تعلق میگیره چه جوری اینترنتی پیگیر بشم؟بابچه دوقلو بیرون رفتن سخته

نه چرا مسخره کنم تمام کاراشو بدون نیاز به مراجعه به بانک انجام میدی اینترنتی وام می‌گیری کمتر از ۲۴ ...

خدایی جدی میگین؟ما همیشه از کارت رسالتمون استفاده میکنیم.. ینی الان تو سایت مرآت ثبت‌نام کنیم چقد طول می‌کشه وام بدن؟

میشه یکم توضیح بدین.من کارت رسالت دارم وگردش حساب دارم.میخام ببینم چقدر وام به من تعلق میگیره چه جور ...

عزیزم اینترنتی همه کارهاش و انجام میدی

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
ضامن چی 

ببین بزار شرایطشو کامل بهت بگم یا باید جای کارمند باشی که فیش حقوقی داشته باشی یا جواز کسب داشته باشی یا سابقه بیمه یا مدرکی که نشون بده دارای درآمدی در ماه در سامانه مرات ثبت نام می‌کنی به اعتبارسنجی میشی بعد بهت میگه که چه مبلغی بهت تعلق می‌گیره بعد در پیشخوان مجازی بانک رسالت درخواست وام میدی کمتر از ۲۴ ساعت به حسابت واریز می‌شه تمام این مراحل بدون نیاز مراجعه به بانکه