2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته چون یه تصمیمی داری میگیری که قراره زندگی خودتو بچه هاتو تغییر بده 

ولی شجاعت میخواد که شما داری 

کارم درست میشه نگرانش نباش

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

واقعا به ته خط رسیدی؟ چرا میخای جدابشی ؟

اعتماد به همسرم ندارم اید در طول روز دوساعت ببینمش همش با دوستاش و بیرونه .و خانواده بشدت مداخله گر و دختری که از زندگی قبلی داره و سر و کله خانم پیدا شده و ...

اعتماد به همسرم ندارم اید در طول روز دوساعت ببینمش همش با دوستاش و بیرونه .و خانواده بشدت مد ...

وای خدایا چقدر مشکلاتت زیاده

دخترش هم باشما زندگی میکنه؟

چیزی از همسرت دیدی که بهش شک داری؟

همسر قبلیش ازداوج کرده؟

ببخشید سوالام زیاد شده چون خودم خیانت دیدم خاستن کمکت کنم

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡
وای خدایا چقدر مشکلاتت زیاده دخترش هم باشما زندگی میکنه؟ چیزی از همسرت دیدی که بهش شک داری؟ همسر ...

خیانت که کرده 

بله با ما زندگی میکنه من واقعا از اینقدر توقع و دخالت خسته شدم همسرم چندین بار بمن دروغ گفته بابت مادر دخترش در صورتیکه اون خانم ازدواج کرده .زحمتشو من میکشم از ۶ سالگی تا ۱۲ سالگی بعد بمن میگه مادرش اون بچه هست وقتی بهش میگم پس ببر پیش همون خانم بچه های خودم ازم میگیره 

ببین عزیزم توی این دنیا هیچ بایدی وجود نداره

ولی بشین فکرکن ما یکبار بدنیا میایم 

جدایی با بچه خیلی سخته خییییلی، حتی اگه همه چی فراهم باشه بلزمکمبود داره بچه چه موقع مدرسه چه ازدواج 

ولی موندن تو زندگی هایی که تهی نداره و همش دعواست هم برای روحیه بچه بده

انتخاب خیلی سخته ببین رفتن یا سوختن

من خودم به شخصه خیانت دیدم چندبار یک سال بیشتر حال روحیم خراب بود، ببین اصلا هم شوهرم ازم دور میشد حالم خراب بود هیجا بهم خوش نمگدشت آرامش نداشتم مدام زنگش میزدم همش دعوابود، ولی یشب واقعا خسته بودم یادمه شب قدر بود از ته دلم از خدا،حضرت علی آرامش خاستم گفتم واقعا روانی شدم، اصلا نفهمیدم پسرم کی چهاردست پاکرد کی سینه خیزرف چون همش منتطربودم بخوابه من یکجا بشینم، خلاصه کم کم آروم شدم همسرم رفیق باز بود تا دوشب خانه نمیومد کم کم از سرش افتاد من خودمو بیشتر نزدیک میکردم خداروشکر بعد سه سال خیلی بهتر شده، هنوزم اخلاقای بدی داره مثل مامانی بودنش یا عصبی بودنش گاهی دست بزن، ولی نسبت ب قبل بهتره خیلی وقتا تصمیم جدایی داشتم ولی نتونستم بخاطر پسرم، پسرم خیلی وابسته باباشه میدونم ضربه بدی میخوره، خیلی سخته بین اینکه از جوونی خودم بگذرم از خوشیام تا اینکه وایستم تواین زندگی بخاطر پسرم، انشالله خدا کمکت کنه

خیانت که کرده  بله با ما زندگی میکنه من واقعا از اینقدر توقع و دخالت خسته شدم همسرم چن ...

ببین عزیزم خودتو اذيت نکن شما یک مَن عسلم تو دهن دخترهمسرت بکنی بازم زن پدرشی، ولش کن بزار بگه مادرش اونه شما بزرگش کردی پیش خدا گم نشه خدا دست گیرت میکنه، وقتی هم همسرت میگه اون مادرشه بگو اره درسته منم مادر بچه های خودمم 

هنوزم خیانت میکنه یانه؟

ببین از وسی حرف شنوی نداره که بتونه منصرف کنه از رفیق بازیاش

یا مثلا خودت به دوستاش بگی 

یا اینکه تو بیشتر وقتشو پرکنی که نتونه زیاد با دوستاش بگذرونه